Tragédia
béel
2018. július 22. vasárnap, 16:26
Valószínűleg túl gyorsan hajtott a Transzalpina hegyi úton.

Tragédiával végződött az erdélyi kirándulás egy magyarországi motoros számára: vasárnap délután életét vesztette a 67C jelzésű Transzalpina úton, az Oaşa duzzasztógát közelében.

A Fehér Megyei Rendőr-főkapitányság információi szerint a balesetet valószínűleg a nem az útviszonyoknak megfelelő sebesség okozta. A 64 éves motorkerékpáros lesodródott az útról, súlyos sérüléseket szenvedett, amelyekbe nem sokkal a balesetet követően belehalt.

A rendőrség vizsgálja a baleset okait.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27473
Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.
146 éve született a magyar színjátszás meghatározó alakja, a kolozsvári Hollywood atyja.
Elkezdődött a harc az erdélyi és bánsági városok által képviselt sikeres fejlődési modell és a bukaresti atyuska modellje között.
Annak idején nem csak a magyaroknak, sok románnak sem fűlt a foga a nagy egyesüléshez. Főleg, miután látták, hogy jár el az új főváros Erdéllyel szemben.
Mutatjuk, hogyan alussza téli álmát az Europa Nostra-díjas település.
Szigorítják a csendháborítással járó bírságokat.
Mi is a helyzet a Nyugati Szövetséggel? Sabin Gherman sorra veszi a dolgokat, hogy ne szenvedjenek tovább a habzószájú nacionalisták.
Úgyhogy hagyjuk a hazaáruló dumát az erdélyi Svájcról, kedves Cristian Tudor Popescu, kedves álújságírók. Mondja a nemzeti lánggal lobogó szerző.