Illusztráció
Füstbe ment terv
szabot
2018. június 9. szombat, 18:11
Kecskére bízták a káposztát Buzău megyében.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a Buzău megyei rendőrőrs-parancsnokot, aki megdézsmált egy cigarettaszállítmányt. A dohányárut törvénytelen módon hozták be az országba, a csempészárut ezért meg kellett semmisíteni.

A 26 éve rendőrként tevékenykedő parancsnokra bízták, hogy őrízze a szállítmányt, amíg az a megsemmisítő állomásra jut. Rajta kívül a megsemmisítő állomás két munkatársa és két vámtiszt kísérte a szállítmányt, amelyből Măgura település egyik parkolójában a rendőr kivett 8 dobozba csomagolt, zárjegy nélküli, 4100 csomag cigit.

A rendőrőrs-parancsnokot tetten érték a Buzău megyei korrupcióellenes rendőrök, és letartóztatták megvesztegetés elfogadása és csempészáru törvénytelen birtoklása gyanújával. A megsemmisítő állomás két munkatársát bírósági felügyelet alá helyezték. 

A Buzău megyei rendőrparancsnoknak, Mihail Drăghiciunak nem volt tudomása az esetről, legalábbis ezt nyilatkozta. Ezek a szállítmányok rendszeresek a Pârscov településen működő megsemmisítő állomásra. A megyei rendőrparancsnok belső vizsgálatot is ígért az ügyben.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26903
A szociáldemokrata rezsim egyesek szerint elegánsan átcsúszott a nemzeti-kommunizmusba.
Ízelítőként, mivel a kolozsvári Szent Mihály-plébánia tárgyi és eszmei hagyatékának gazdagságát képtelenség egy tárlat keretében bemutatni.
Megteheti, persze. Csak nagy marhaság. Több szempontból is.
Csúnyán megfizetjük a sztrádák hiányát: az elmúlt tíz évben egy kisvárosnyi ember halt meg közlekedési balesetben Romániában.
Ha azt hitte valaki, a román sajtó teljesen szételemezte Orbán Viktor magyar miniszterelnök tusványosi beszédét, hát tévedett.
Az erdélyi magyar rockzene legendás együttese, a Metropol Group nemzedékeken átívelő koncerttel avatta fel a Bánffy-udvar színpadát.
Az EKE augusztusi teljesítménytúrája teljesen kimerít és teljesen feltölt. Kipróbáltuk, működik.
Ha az ember elolvassa a szöveget, azt a kérdést is felteheti magának, hogy ez a cikk jogos felháborodásból, vagy éppen megrendelésre született.
A megtámadott emberek állapota súlyos.
Kolozsváron huszadik éve rendezik meg a Szent István-napi Néptánctalálkozót, amely kilenc éve a Kolozsvári Magyar Napok egyik állandó és fő tartópillére is.
Egyelőre nem tudni, hogyan került az állat a sztrádára.
Két ex-Real Madridos játékossal erősített a kolozsvári focicsapat.
A hírszerző szolgálat arra gyanakszik, hogy keletről érkezik a baj.
Pár, jelenleg használaton kívüli parkolási táblán a magyar felirat az első, a román pedig csak a második, ezért Dan Tanasă újabb pert indított Ráduly Róbert Kálmán ellen. Ez az idei negyedik.