A Fekete-tengerben kötött ki egy terepjáró (VIDEÓ)

A tulajdonos számára örökre emlékezetes marad a hosszú hétvége.
Hirdetés

A szó szoros és átvitt értelmében sem ússza meg szárazon az a meglehetősen sajátos észjárású autós, aki azzal maxolta ki a majálisozást a Fekete-tenger partján található, Vama Veche nevű népszerű üdülőhelyen, hogy márkás városi terepjárójával a tengerbe hajtott.

A férfi állítólag azért hajtott a habok közé, hogy fényképet készítsen a romantikusan hullámzó tengerrel a háta mögött, a nehéz gépjármű kerekei azonban elakadtak a homokban, így egyszerűen beragadt.

A környéken tébláboló turisták a segítségére siettek, és megpróbálták kitolni, de fél óráig hiába erőlködtek. Végül egy kötéllel sikerült partra vonszolni az autót.

 

 

Hirdetés

A sofőr azonban köszönetet sem mondott, azonnal elviharzott a helyszínről.

A felelősségre vonás elől azonban várhatóan úgysem tud elmenekülni. A brăilai rendszámú autóról készült videók ugyanis elárasztották a közösségi oldalakat, ennek nyomán pedig a hatóságok is vizsgálódni kezdtek.

A tulajdonos így 10 000 és 20 000 lej közötti bírságra számíthat, ennyi róható ki azokra, akik megszegik a hatályos szabályokat, és autóval hajtanak le a tengerpartra.

Hirdetés