Illusztráció | Főtér.ro
Magasságos
szabot
2018. április 6. péntek, 19:12
Mert az leblokkolt az egyik fülke miatt, amelynek nyitva maradt az ajtaja.

Nagypénteki függeszkedésben volt része néhány turistának ma délután a tordai sóbányában. A látványos helyszín látványos óriáskereke ugyanis leállt, és körülbelül egy órába tellett, amíg mindenkit le tudtak hozni róla – számol be az esetről a Digi24 hírtelevízió.

Az óriáskerék egyik fülkéjének ajtaja menet közben kinyílhatott, vagy nyitva felejtették, mindenesetre emiatt leállt az egész szerkezet. A fent ragadt turisták közül párat le tudtak segíteni az alkalmazottak, tucatnyian azonban meg kellett, hogy várják a katasztrófaelhárítók beavatkozását.

A tűzoltók sem tudtak azonban lehozni mindenkit, hárman továbbra is fent maradtak az óriáskeréken, amíg ipari alpinistákat riasztottak. Az alpinisták aztán bezárták a nyitott ajtót, így újraindulhatott az óriáskerék.

A tordai sóbánya vezetősége azt közölte, kivizsgálják, hogyan nyílhatott ki a fülke ajtaja, esetleg kinek a hibájából. Hozzátették, senki sem sérült meg az incidens során. A katasztrófaelhárítás szerint senki nem volt veszélyben, amíg állt az óriáskerék, és senki nem jelezte, hogy rosszul lett volna.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/26094
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.