A tavalyi miccs-botrány után most egerekkel járatnák le a Kauflandot?

Az utóbbi időben többször megbüntetett üzletlánc videó-felvétellel igazolja, hogy valaki szándékosan helyezett el egy rágcsálót az egyik aradi áruházuk jégszekrényében.
Hirdetés

Először a Facebookon jelent meg, majd a sajtó is átvette azt a videó-felvételt, amit egy állítólagos vásárló készített a Kaufland egyik aradi áruházában a tejtermékek között sétálgató, megszeppent egérről. Csakhogy az áruházlánc is rendelkezik egy felvétellel az esetről, amely – a Kaufland szerint – igazolja, hogy az egeret az az illető helyezte el a jégszekrényben, aki pár perccel később lefilmezte. A térfigyelő kamera elég távolról örökítette meg az eseményeket, így nem látható, hogy a férfi kezében mi van, de úgy tűnik, hogy előkészítette a polcokat a filmezésre.

A Kaufland szerint az aradi eset egy két hete indult, összehangolt lejárató kampány része. A vállalat közleményben tudatja: nem tolerálják a zsarolást és a mocskos támadásokat, ezért a rendőrséghez és a bírósághoz fordulnak az elkövető felelősségre vonása érdekében.

Már csak az a kérdés, hogy ki és miért utálja annyira a Kauflandot, hogy ilyen aljas trükköt vessen be ellene. 

Nem ez volt az első alkalom, amikor egerekkel hozták hírbe a Kauflandot, korábban Curtea de Argeșen komoly büntetéseket szabtak ki az ellenőrök a rágcsálók jelenléte miatt. Tavaly az év botránya lett amikor egy szintén előre kitervelt, tendenciózusan összeollózott videóval azt akarta egy vlogger igazolni, hogy azért nem szolgálták ki a Kalufland miccsezőjében, mert román. 

Hirdetés