Fotó: Főtér.ro
Tragédia
szabot
2018. március 9. péntek, 13:47
Szolgálati fegyverével lett öngyilkos a Teleorman megyei csendőrparancsnokság székhelyén.

Szolgálati fegyverével követett el öngyilkosságot egy csendőr a Teleorman megyei csendőrfelügyelőség székhelyén csütörtök éjszaka – írja a News.ro hírügynökség. A csendőr éjfélkor kellett volna szolgálatba lépjen.

A 44 éves, 12 éve altisztként szolgáló csendőr holttesttére kollégái bukkantak, akik kihívták a mentőket, de az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az ügyben a Teleorman megyei rendőrfelügyelőség nyomoz a bukaresti katonai ügyészség irányításával.

Az alexandriai csendőrség szerint a férfi munkája során csak jó és nagyon jó minősítéseket kapott. Pszichológiai felmérésen legutóbb 2017 áprilisában vett részt, amikor is szolgálatra alkalmasnak nyilvánították. A férfi 2000 óta dolgozott csendőrként, feleségével egy gyermeket nevelt.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25691
Röviden: autonómia kellene hozzá. Ha nem is területi.
A Kolozs Megyei Tanács hosszú hónapok óta tartó teketóriázás után beüzemelte a fordított ozmózisú rendszert.
Az elöregedés 2050-re olyen méreteket ölt Romániában, hogy 1,74 nyugdíjas fog jutni minden aktív személyre.
A két ügy között nyilván nincs ok-okozati kapcsolat, de azért jó lenne, ha a rangos egyetemek nem csak a saját jogaikat védenék, hanem az odajáró egyetemi hallgatókét is.
A gyanú szerint a volt miniszterelnök katonai diverziós akciók elrendelésében sáros.
Ha már egy olyan kiegyensúlyozott elemző is szóvá teszi, mint Horațiu Pepine, akkor tényleg lehet valami baj az egyensúly körül.
Az RMDSZ törvénymódosítása átment a képviselőházon, már csak az államfőn múlik, mikor vezetik be.
A bukaresti médiafigyelő szervezet ismét elkészítette éves jelentését, melyben terjedelmesen foglalkozik a romániai magyar kisebbség ellen irányuló diszkriminációval is.
A szociáldemokrata vezér és kormánya folyamatosan mantrázzák a kormányprogram egyetlen és abszolút igazságát. A számok azonban olyanok, mint a tények: makacs dolgok.
A szenátorok ma háromnegyedórás vitában mondták el, mit gondolnak Székelyföld autonómiájáról.
És mennyi a képen látható… izének az előállítási költsége?
A jelek szerint nem matematikusi képességei miatt szerepeltetik a szíriai csapatban.
A két rabló százezer lejt vitt el.
Hallgatólagosan elfogadta, hogy ne legyen büntethető, ha valaki nem saját, hanem más hasznára követ el korrupciós bűncselekményt.