agresszió
csubakka
2018. február 13. kedd, 12:08
Jegy nélkül utazott, leparancsolták, megverték.

Megvertek egy férfit hétfőn az Arad és Piski között közlekedő vonaton, a jegy nélkül utazó férfi megbüntetéséből pedig a kalauz is kivette a részét. A 41 éves férfi az ellenőrtől próbált jegyet vásárolni, igaz, alkoholos állapotban. Szóváltás alakult ki, majd a bakter néhány utas segítéségével a milovai vasútállomáson lependerítette a vagonból a szörnyű bűntett elkövetőjét, a peronon pedig alaposan ellátták a baját. Az incidenst egy utas a telefonjával levideózta és megosztotta a Facebookon.

A CFR Utasszállítás felfüggesztette állásából a verekedő ellenőrt és fegyelmi eljárást indított ellene A vasúttársaság mélységesen sajnálja a történteket közlése szerint ilyesmi nem fog többé előfordulni.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25313
A gyülekezési törvény módosítását a kormány már régóta fontolgatja, de a legfelsőbb bíróság mai döntése után meglehet, hogy nem lesz már szükség rá. A civilek perrel fenyegetnek.
Négy nagyváros a kezébe vette a sorsát. Elkezdődött volna a gyakorlati regionalizálás? És vajon mit fog szólni mindehhez a bukaresti bojárság?
Kevesebb mint két év alatt elég látványosan alakult a pártok népszerűsége.
Többször át lett ismételve és fel lett mondva a lecke a román-magyar érdemi párbeszéd elkezdésének a fontosságáról az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács pénteki, kolozsvári konferenciáján. Idén is.
Jobban játszott, de nem eléggé jól Athénban a magyar válogatott.
Tanulság: nyugodtan lehet kutatni a szekus besúgók után, amíg szembe nem jön valaki, aki túl magas polcon van.
Még a siralmas téesznyugdíjakat is bankkártyára utalná az állam.
A gesztus értékelendő, de ettől még nincs mit ünnepelni.
Mert egy putyinista-erdoganista beütésű autarchikus ceauşiszta nemzetállam. És nincs politikai víziója. És nem akar integrálódni. És, hopp, hasonlítani igyekszik Magyarországhoz.
Ezt persze könnyű leírni. Dragneát és csapatát kifüstölni a kormány épületéből annál nehezebb. És lehet, kicsit kevés is hozzá ez a Klaus Iohannis.
A gyulafehérvári román nemzetgyűlésről sok szó esik a centenárium évében, de csak kevesen beszélnek arról, hogy 1918 decemberében ellen-nagygyűlést is tartottak Kolozsváron. Erről is beszélt a Korunk Akadémia legutóbbi meghívottja, Fodor János történész.
Semmit nem tudni róluk, de valószínű, hogy más nyelven tanulják az ábécét.
A dühös fuvarozókat lebeszélték a sztrájkról néhány ígérettel.
Nem vehetnek örökbe gyereket a meleg párok.