agresszió
csubakka
2018. február 13. kedd, 12:08
Jegy nélkül utazott, leparancsolták, megverték.

Megvertek egy férfit hétfőn az Arad és Piski között közlekedő vonaton, a jegy nélkül utazó férfi megbüntetéséből pedig a kalauz is kivette a részét. A 41 éves férfi az ellenőrtől próbált jegyet vásárolni, igaz, alkoholos állapotban. Szóváltás alakult ki, majd a bakter néhány utas segítéségével a milovai vasútállomáson lependerítette a vagonból a szörnyű bűntett elkövetőjét, a peronon pedig alaposan ellátták a baját. Az incidenst egy utas a telefonjával levideózta és megosztotta a Facebookon.

A CFR Utasszállítás felfüggesztette állásából a verekedő ellenőrt és fegyelmi eljárást indított ellene A vasúttársaság mélységesen sajnálja a történteket közlése szerint ilyesmi nem fog többé előfordulni.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/25313
A Sapientia díszterme dísznevet kapott, a Mátyás Napok pedig egy új helyszínt. Kolozsváron nyílt meg a Mátyás király-emlékév.
Erről biztosította Jean Claude Juncker EB-elnök az aktuális kormányfőnket, Viorica Dăncilát.
Enescu muzsikája helyett ma reneszánsz sláger szól a városháza tornyából.
Magyarországnak megvan az aranyérme a téli olimpiai játékokon! Nekünk meg vannak szép hegyeink!
Nem megalapozott az igazságügyi miniszter kérése.
A párt szerint minden bizonnyal pszichológiai zavarokban szenvedő PSD-ellenes tüntetők voltak.
Románia elköveti a hibát, hogy folyton Erdélyhez kapcsolja a román nemzet kialakulását. Ennek nincs alapja, mondja Lucian Boia történész.
Mivel a felvetések nagy része bekerült az Európa Tanács jelentésébe.
Nem könnyű kirúgni egy főügyészt, de nem is lehetetlen. A háttérben politikai machinációk sora indulhat be.
Pár száz ember háborodott fel annyira, hogy utcára vonuljon amiatt, hogy a PSD-kormány le akarja váltani a DNA főügyészét.
Botrányos hangulatban telt sajtóértekezletén Tudorel Toader a főügyész kirúgása mellett érvelt.
Többek közt ezt is megtudhattuk Boros Zoltántól, akinek szakmai és életpályáját egy jó hangulatú kolozsvári esten követhettük végig.
És azóta is magasról tesz rá. Sőt, remek politikai és választási tőkét farag a magyarok elleni uszításból. Hans Hedrich írása.
De nem dorbézolni, hanem megtekinteni a több évig tartó, nagyszabású restaurációs munkálatokat, amelyeken többek között a püspök kalauzolt végig. Rekordméretű hordót azért láttunk.