Tragédia
csubakka
2017. szeptember 12. kedd, 12:23
A kolozsvári tévés két hónapja tűnt el.

Diószedők találták meg a Kolozs megyei Szucság környékén a júliusban eltűnt Bardocz Sándor kolozsvári televíziós újságíró, népzenész földi maradványait hétfő este.

A helyszínelés és nyomozás kedden zajlik, az áldozat személyazonosságát pedig csak a törvényszéki orvosszakértő erősíti majd meg, de az előzetes információk alapján a rendőrség szerint Bardoczról van szó, aki önkezűleg vethetett véget az életének – írta a Krónika.

Bardocz Sándor július 15-én tűnt el Szucságról, egy barátja otthonából. Az 54 éves újságírót néhány hónapja Magyarországon kezelték, korábban már próbálkozott öngyilkossággal.

Bardocz Sándor 1991-től dolgozott a közszolgálati televízió kolozsvári stúdiójában előbb szerkesztőként, majd főszerkesztőként és főmunkatársként. Hegedűsként tagja volt a népzenét játszó Tarisznyás együttesnek és része volt a táncházas mozgalomnak. Táncházas kollégái pár hete ktészer is a keresésére indultak Szucság környékén, de nem bukkantak a nyomára.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/22996
Egymilliárd forintról akár másfél milliárd forintra is emelkedhet az erdélyi gazdaságfejlesztési program kerete.
A Tel Drum-ügy minden gyanúsítottja így járt.
A város polgármestere elnézést kért a hiányosságért.
Ez az a helyzet, amikor a becsületbíróság tagjait megnézve akárki büszke lehetne arra, hogy megvonták tőle a kitüntetést. És ezt még néhány román is belátja.
Hétfő este eldőlt: Londonból Amszterdamba kerül át az Európai Gyógyszerügynökség székhelye. A költözés a Brexit miatt vált szükségessé.
Így továbbra is lehetővé tenné, hogy induljanak az államfő-választáson.
A tanügyi szakszervezet arra figyelmeztet, hogy a romániai gyerekek több mint fele nem jár óvodába. Magas a szegénységben élők száma is.
Magyarul: vannak előnyei, ha valaki román, és a Székelyföldön lakik. Legalábbis első ránézésre. Mert azért kilóg a lóláb.
A tordai országgyűlés európai léptékű vívmányát az unitárius egyház javasolta felvételre az Erdélyi Magyar Értéktárba.
A milliárdos szerint ő homlokegyenest az ellenkezőjét képviseli migrációügyben, mint amivel a magyar kormány vádolja.
Ha jövőre kitör a román-magyar háború, a románok megint elmennek Budapestig. Aki ezt mondja: az Új Corneliu Vadim Tudor. Uszítós interjú. Csak erős idegzetű olvasóknak!
De tessék csak megnyugodni. Nem rock, nem manele, nem jégbalett. Opera!
Charles Manson 83 éves volt.
Milyen hatással lesz a centenárium a román-magyar viszonyra? Ez volt a fő témája egy Aradon megszervezett konferenciának is.