Cluj Tourism App képernyőfotó
Helló, turiszt!
szabot
2017. február 25. szombat, 11:43
És egész Kolozs megyét be lehet járni vele, nem csak Kolozsvárt.
Cluj Tourism App néven a megyébe látogató turistáknak szánt ötnyelvű, interaktív alkalmazást fejlesztett ki a Kolozs Megyei Tanács.
 
„A most bemutatott applikáció információkat nyújt a Kolozs megyei látnivalókról, útvonalakról, szállás-, étkezési és szórakozási lehetőségekről, tömegközlekedésről, kulturális eseményekről. A románul, magyarul, angolul, franciául és németül elérhető alkalmazás ingyen letölthető, online és offline módban egyaránt használható” – részletezi a Kolozs Megyei Tanács pénteki közleménye.
 
Az applikáció használható okostelefonokon, illetve iOS, Android és Windows Phone operációs rendszert használó táblagépeken. Az applikációt a megyei tanács turisztikai igazgatósága rendelte meg. Leírása szerint felhasználóbarát, de még nem volt időnk kipróbálni: első indítás után egyből leállt, csak másodjára volt hajlandó indulni, és egy kicsit lassú. 
 
Első látásra tényleg sok benne a tartalom, ami a turistalátványosságokat illeti, és be lehet jelölni rajta a kedvenc helyeket, amelynek alapján az applikáció személyre szabott útvonalat alkot.
 
Ha valaki bővebben is elmerült benne, ossza meg tapasztalait kommentben a cikk alatt.
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/19848
Elvileg. Mert úgy lett kitalálva, hogy nem igazán ellenőrzi senki.
A román tudás fellegvárának lakói kábé csak a nacionalista hőbörgés szintjén fejtik ki tevékenységüket. Amúgy köszönik, jól élnek, és szarnak az utókorra. Sabin Gherman írása.
Érdekes, hogy miközben Romániában drasztikusan csökkent a EU iránti bizalom, Magyarországon éppen most mutat növekedést.
Kisebbség-kisebbség, nem mindegy, hogy melyik? – gondolhatták az illetékesek.
Aztán jól megfenyegették pénzbírsággal az oktatási tárcát. Most biztos átgondolják.
A kedves kormány tejjel-mézzel folyó Kánaánt ajánl a nyugdíjasoknak. És a szükséges pénzt például az autópályáktól veszi el.
Sőt, megújulnak az istenházák Kolozsváron.
A tulajdonos azt ígéri, Erdély legszebb terasza fog működni a majdani szálloda udvarán.
Az önkormányzat nagy erőbedobással, a szállásadók csillagászati árakkal készülnek a Nagy Napra.
Könnyű úgy válaszolni a kérdésre, hogy a kívül rekedt generáció egy ideig túl fiatal, egy idő után meg túl öreg volt. A probléma azért picit összetettebb.
Nem készül el ugyanis egy csomópont. Azonban...
Egy világjáró utcazenész volt az idei Jazz in the Street sztárvendége.
Pedig ez a mioritikus haza soros EU-elnökségének jelképe.
Hiába szerzett három gólt Észtországban, a védelem csődje miatt csak döntetlent játszott a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában.