Cluj Tourism App képernyőfotó
Helló, turiszt!
szabot
2017. február 25. szombat, 11:43
És egész Kolozs megyét be lehet járni vele, nem csak Kolozsvárt.
Cluj Tourism App néven a megyébe látogató turistáknak szánt ötnyelvű, interaktív alkalmazást fejlesztett ki a Kolozs Megyei Tanács.
 
„A most bemutatott applikáció információkat nyújt a Kolozs megyei látnivalókról, útvonalakról, szállás-, étkezési és szórakozási lehetőségekről, tömegközlekedésről, kulturális eseményekről. A románul, magyarul, angolul, franciául és németül elérhető alkalmazás ingyen letölthető, online és offline módban egyaránt használható” – részletezi a Kolozs Megyei Tanács pénteki közleménye.
 
Az applikáció használható okostelefonokon, illetve iOS, Android és Windows Phone operációs rendszert használó táblagépeken. Az applikációt a megyei tanács turisztikai igazgatósága rendelte meg. Leírása szerint felhasználóbarát, de még nem volt időnk kipróbálni: első indítás után egyből leállt, csak másodjára volt hajlandó indulni, és egy kicsit lassú. 
 
Első látásra tényleg sok benne a tartalom, ami a turistalátványosságokat illeti, és be lehet jelölni rajta a kedvenc helyeket, amelynek alapján az applikáció személyre szabott útvonalat alkot.
 
Ha valaki bővebben is elmerült benne, ossza meg tapasztalait kommentben a cikk alatt.
comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/19848
A kincses város teátrumának előadása három díjat is nyert a pécsi fesztiválon.
A szuverén, egységes és oszthatatlan főromán vezérek elmagyarázzák. Hogy a magyarok is értsék. Vigyázat: POSZT-TRIANONI HUMORVESZÉLY!
Szigeti Enikő azt kéri Kelemen Hunortól, hogy váltsa le, vagy küldje kommmunikációs továbbképzésre Kali Istvánt.
Argentina után Peru is kihagyott egy büntetőt. Az akciógólokat ma szűken mérték a csapatok.
A törvényszék első fokon úgy ítélte meg, hogy nem szükséges érvényteleníteni az önkormányzati határozatot, mely lehetővé teszi a magyar feliratozást az iskolákban.
A Főpap, a Papok, a Kóristák, a Mártír/Tanúságtévő, a Jó Hívő és a többiek, megannyi figura a román hatalom színjátékában.
A nagybányai polgármester keresetlen szavakkal hajtotta el a vérbe a bukaresti vízfejet. Igaz, elsősorban gazdasági okokat sorolt fel az autonómia mellett, de már ez is nagy dolog.
A spanyolok gólgazdag döntetlent játszottak a portugálokkal, Uruguay megszenvedett a győzelemért a szívósan védekező Egyiptom ellen, Irán egyáltalán nem: marokkói öngóllal nyert.
A román nemzeti diskurzusban természetesen egyesülést illik mondani. Sőt, ha nem ezt mondja valaki, hazaáruló! De a tények makacs dolgok. Még a történelmiek is.
Vagyis, melyik lesz az a román párt, amely nyíltan felvállalja a burkolt Európa-ellenességet, és egyben csatlakozik a fujj, csúnya Visegrádi Csoporthoz?
Az egykori józsefkülvárosi művészmozit és nyári kertet veheti birtokba a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház.
Egy törvénytiszteletre kötelező törvényre van szüksége a hazának, a vadiúj nackópárt szerint. Aki pedig megszegi, mehet is a dutyiba.
Csütörtöktől egy hónapig (szinte) minden a foci körül forog.
A kormánypártok és az RMDSZ szerint az ártatlanokat, az ellenzék szerint a bűnösöket védi a futószalagon módosított büntető perrendtartás. A szenátus csont nélkül megszavazta.