Az Electric Castle idén is az év elektro-bulijának ígérkezik

Alakul a fesztivál line-upja. Ötletes videóval közölték az újabb meghívottakat.
Hirdetés

Több száz művész lép fel az Electric Castle fesztivál kilenc színpadán az idei évben. Július 12–16. között 130 ezer résztvevőt várnak a bonchidai fesztiválra – jelentették be a szervezők.

„Egy rendkívül látványos, kulturális és zenei sokszínűséget bemutató kiadás lesz az idei, ahol több száz művész lép majd a kilenc színpadra. A legújabb fellépők között van a Deadmau5, Trentemoller, House of Pain, Maceo Plex és a Slaves is, a fellépők egy széles zenei palettát fednek le a progresszív house, techno, hip-hop, punk rock vagy reggae stílusok közül” – írja a fesztivál szerdai közleménye.

A kanadai Deadmau5 hatszoros Grammy-jelölt, háromszor nyerte meg a világ legrangosabb dj versenyét, többszörösen díjazott és több millió rajongója van világszerte.

Az eddigi biztos fellépők között olyan rangos nevek szerepelnek mint: alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, A-Track, Dixon, DJ Sneak, Âme Live, Soom T, Metrik, Etherwood, Crazy P Soundsystem. A lista 21 fellépő nevével bővült: Maceo Plex, Eats Everything, Cassy, Claptone, Atari Teenage Riot, Tommy Cash, Fanfara Ciocârlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amară, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kovács Kornél, Reggae Roast, Kenny Ken és King Jammy.

Hirdetés

A fesztivál szervezői azt ígérték, pár hét múlva újabb fellépőket mutatnak be. Az Electric Castel fesztivál ötödik kiadása ismét a bonchidai kastély körüli területén szervezik meg, mintegy 220 ezer négyzetméteren. Idén 130 ezer résztvevőt várnak a rangos zenei rendezvényre.   

Jegyeket itt lehet foglalni.

Hirdetés