Iron Maiden - A Christmas Cheers

Merry Christmas from Iron Maiden!

Posted by Iron Maiden on Tuesday, December 22, 2015
pazs
2015. december 23. szerda, 20:03
A legendás brit metálegyüttes rendhagyó karácsonyi videóval rukkolt elő.

Nem tagadjuk, hogy szerkesztőségünkben az egy négyzetméterre eső rockerek száma elég magas. Úgyhogy rögtön kiszúrtuk a nemrég új albummal jelentkező Iron Maiden ünnepi videóját. A videó „sztorjia” kissé csúfondárosan ötvözi a Maidenre jellemző történelem előtti fantasy-mitológiát a karácsonyi ünnepkör elemeivel.

És ami különösen melengeti a szívünket: a videó végén nyolc nyelven követik egymást az ünnepi jókívánságokat megfogalmazó feliratok – olyan világnyelveken, mint az angol, a német, a francia, az orosz... és a magyar.

Kellemes karácsonyt, Dickinson mester! :))

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/13182
Megkávéztatják a fáradt sofőröket az ünnepek alatt a magyar és román rendőrök.
Egyszerű matematika az egész: 210 ezer autóra alig 50 ezer parkolóhely jut.
Itt a lista, amelyiken ellenőrizheti, hogy az Ön települése köztük van-e.
Kolozsvár, Nagyvárad, Arad és Temesvár a hétvégén hivatalossá teszi koalícióját.
Ezt szokták mondeni azok a tökéletlen alakok, akiket a pártdinamika kulcspozíciókba juttat. Mindenki hibás, csak ők nem.
Amúgy Papp Attila Zsolt álnéven jár közöttünk. És bemutatták az új verskötetét Tengerkolozsváron, Vízierdélyben. Kicsit felugrottunk mellé a költői trámvájra.
Bő fél évvel később szóltak a magyaroknak is, hogy bonzsúr, alá lehet írni. Legfeljebb a Partiumra lett volna esélyük, de Románia győztesként azt is vitte.
Nem, kedves Olvasónk, ez nem vicc. De. Vagyis hát nem.
Még idén felavatják az új utasfelvételi részleget, de már készülnek az új terminál tervei is.
Az nem úgy van a gyulafehérvári nyilatkozatban, ahogy le van írva. Ja, a rendkívül okos szerző nagy tisztázási igyekezetében összekeveri a szemiotikát (jeltan) a szemantikával (jelentéstan).
Hiába esküdözött a FCSB főjuhásza, hogy őt nem győzhetik le a magyarok a centenárium alkalmából.
Párhuzamos valóságokat szül a kisebbségi jogok kérdése Erdélyben. Abban azonban mindenki egyetért, hogy csak papíron léteznek.
A klasszikus dió-alma-mogyoró már a múlté, manapság sokkal rafináltabb meglepetések terhelik a Mikulás zsákját és a szülők pénztárcáját.