Ön vásárolna ilyen szappant? (FOTÓK)

Képzelje el, hogy Mihály király fejével súrolja a hóna alját.
Hirdetés

Tudjuk, mi az a kulcsszappan. Amit nagyanyáink még főztek, amivel anyáink még mostak, amire fintorgó orral néztünk, amikor mosdani kellett és nem volt pult alatt beszerzett pipereszappan a háznál. És ami irtó trendi módon született újjá, hála az ökotudatos világforradalomnak. És ami éppen ezért irtó drága is lett, a mindennapi pipereszappan árához viszonyítva.

Viszont a verseny ebben a szegmensben is kemény, és a kreatív ötletekre ugyancsak szükség van, hogy az üzlet menjen vagy éppen csússzon. Az egyik román ökoszappangyártó cég bizarr ötlettel állt elő: jeles hazai és külföldi személyiségek portréit öntik szappanba, ha úgy tetszik. Már mutatjuk is:

 

Aki például Nagyrománia első koronás főjével szeretne egészségesen mosdani, megteheti: I. Ferdinánd király szappanból faragott majdnem-mellszobra biztos lemossa az internacionalista mocskot az ember bőréről.

 

Akit viszont a kommunizmus nosztalgikus illata vonz, válassza nyugodtan a Kárpátok Géniuszának szappanszobrocskáját. A hatás garantált.

 

Az ökotudatos tisztálkodók rojalista preferenciáinak túlsúlyát tükrözi a szappangyártás is:  íme, az Erdély-barát Károly herceg. Csak tiszta transzszilván forrásból, illetve szappanból.

 

Hirdetés

Természetesen nem maradhat ki a kínálatból a posztdecembrista nemzeti újjászületés bajnoka, Corneliu Coposu sem. Hogy örülne-e a szoboralany a mű láttán vagy sem, nem tudjuk.

 

A romantikus eredetimádóknak is van választási lehetőségük. Beszerezhetik I. Károly király szappanszobrát, aki nagyon hasonlít Burebistához vagy Decebalhoz, főleg, ha kicsit elkopik a használat során.

 

És végül, de nem utolsó sorban: moszkoviták, ruszofilek, ez a szappan csak és csak nektek szól! Putyin elnökkel még a… szóval azt is kimoshatjátok magatokból.

Nagyívű és alapos megtisztulást kívánunk mindenkinek!

 

 

 

Hirdetés