Így egyesíti a nemzetet Szász Jenő

Ezek után még merje valaki azt mondani, hogy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet semmit nem tud felmutatni.
Hirdetés

A magyar kormány egyik legfontosabb háttérintézménye új kezdeményezéssel rukkolt elő. Szász Jenő kutatóintézete most éppen

adatbázist épít.

A határon átívelő pályázatok lebonyolítását kívánják tökéletesíteni: fejlesztéssel foglalkozó, korábban is sikeresen pályázó szakembereket, illetve civil szervezeteket, önkormányzatokat és vállalkozások képviselőit egy nagy hálózatba szervezik. 

Az intézetvezető elmondta, az NSKI egy olyan szervezet, ami tartalmat ad a nemzetegyesítésnek, és feladata, hogy „odahaza Magyarországon” hasson a gondolkodásra, és ugyanakkor „az egész magyarsággal éreztesse a politikai elit akaratát”, ugyanis „a magyar jövőt csakis Budapestről lehet építeni”.
  
Az NSKI, amelyet állítólag 18-an koordinálnak, nem csak ezzel a nagyívű tervvel törte most meg a csendet. Az intézet a nemzetünk egybeforrasztását kis lépésekben viszi véghez. Ezért értelemszerűen a tűzoltók egybeterelésével indít. Március 22-én, a szentegyházi művelődési házban aláírják a Székelyföldi Önkéntes Tűzoltók Hálózatának alapító okiratát. Tűz van, babám!
 
És itt a válasz, hogy mi az NSKI nemzetünk keserédes Kenyerében.  
 
Szász Jenő itt mangalicastratégiát dolgoz ki. Ehhez is ért.
 
Végezetül összegyűjtöttük önöknek a nemzetstratéga legmagvasabb gondolatait.
 
  • „Ha a gödör ott tátong az úton, akkor azt be kell tömni.”
  • „A nemzet határa addig ér, míg az ember szíve ellát.”
  • „Egy magyar világ van. Akinek ez a szívében van, mindegy, hol született.”
  • „Akkor voltam Orbán házigazdája, amikor nem volt divat.”
  • „Azt a hazát, amelyet mindannyian keresünk, amelyről álmodunk, s amely saját otthonunk lehet, a szívünkben kell keresnünk.”

Hirdetés