<![CDATA[foter.ro]]> http://foter.ro/ hu-HU <![CDATA[Lesújtó: 147-re emelkedett az influenza halálos áldozatainak száma]]> Újabb rossz híreket közölt a közegészségügyi intézet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Káros csörte: tovább késhet a költségvetés a Iohannis és a PSD közti állóháború miatt ]]> Úgy tűnik az államfő vissza fogja dobni az eleve későn összerakott 2019-es büdzsé tervezetét, amit a hivatala amatőr fércmunkának nevezett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Két tini úgy beszívott a suli udvarán, hogy a kórházban kötött ki]]> Az aradi szakiskola udvara is mozgalmas hellyé változott.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Majdnem összehozott egy parlamenti bunyót két honatya (VIDEÓ) ]]> Izzott a levegő, szükség volt egy békítőosztagra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dumitru Manolăchescu (covasnamedia.ro): Perverz politikák Erdélyben]]> A szerző szerint Erdély issza meg a bukaresti politikai kavarások levét. Amelyhez az erdélyi magyarok fő érdekképviselője, az RMDSZ is rendesen hozzájárul.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A francia arisztokraták életét élhette volna, de az erdélyi nőnevelésnek szentelte magát ]]> Gaal György helytörténész egy kötettel adózik De Gerando Antonina, a kolozsvári leányintézet alapítója emlékének.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Legtöbbször elhallgatjuk a szexuális zaklatást a munkahelyen]]> De egy álláskereső portálnak az alkalmazottak 44 százaléka bevallotta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brutális börtönbüntetést kapott a kislányát megfojtó óvónő]]> Hosszú évekig gondolkodhat tettén a börtönben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Meghalt a harmadik, kórházon belül fertőzött tüdőbeteg]]> A fertőzést beismerő bukaresti tüdőgyógyászaton.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szántai János (Főtér.ro): Újjászületik a történelmi magyar síparadicsom Borsafüreden?]]> Úgy tűnik. Igaz, nem magyar, hanem román zászló alatt. De sízni így is jól lehet majd, ha minden megvalósul.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megvan a legdrágább hazai ketchup]]> Kétezer lejébe fáj azoknak a tüntetőknek, akik felkenték az igazságügyi minisztérium épületére.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gányolt ülésen ült a lány, aki Zilahon kizuhant a kisbuszból és szörnyethalt]]> Hihetetlen felelőtlenség.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Cristian Unteanu (Adevărul): Románia a térkép szélén = a biztonsági konstrukciókon kívül?]]> Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csak új minisztereket akart jelölni a PSD elnöksége, de végül Dragnea leváltása is fölmerült]]> Igencsak feszülten zajlott a szociáldemokraták miniszterjelölő elnökségi ülése.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jön az ujjlenyomatos-csipes személyi]]> Minden uniós polgár személyi igazolványa akkora lesz, mint egy bankkártya.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Iohannis ezúttal nem söpörheti le az asztalról a magyar oktatást védő törvényt]]> A szenátus ismét megszavazta az államfő által korábban kifogásolt jogszabályt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gyergyai Csaba: „Az életben két csoda is bőven sok” – Diószegi László útja a pékségtől a foci világáig (VIDEÓ)]]> A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások sem szegik kedvét a Sepsi OSK futballcsapat tulajdonosának, aki ugyanolyan sikerrel próbálja megállni a helyét a román labdarúgás élvonalában, mint a kenyérpiacon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ilyen is rég volt, ha egyáltalán: elismerték a kórházon belüli fertőzést, bezárták a tüdőgyógyászat műtőjét]]> Két pánciens is belehalt a fertőzésbe múlt héten.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kizuhant a buszból és szörnyethalt egy 12 éves diáklány Zilahon]]> Végzetes fejsérülést szenvedett, az orvosok már nem tudták megmenteni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Camelia Badea (ziare.com): Lengyelország és Magyarország erősíti kapcsolatait Amerikával. Románia megint hoppon marad!]]> Ha jobban belegondolunk, ezen nagyon nincs mit csodálkozni. Tessék, a magyarázat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Online dől el, ki honnan láthatja a pápát Csíksomlyón]]> A katolikus egyház is halad a korral, ha a pápalátogatás megszervezéséről van szó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Na, vajon mivel kárpótolná a diákságot a megnyirbált vakációért a reformminiszter?]]> Tornacipőt és melegítőt kapnának, hogy ne sírjanak az eltörölt félévközi szünidő után.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megvannak a szép új székelyföldi feredők, csak épp pénzt nem hoznak a konyhára ]]> Ki kell találni valamit a hasznosításukra, döntöttek a háromszéki elöljárók.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Azért van, akinek még mindig nem sikerült elsajátítania az autópályák szakszerű használatát]]> Nagyszeben és Déva között hajtott valaki a forgalommal szemben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jakab-Benke Nándor: Elég elé világ – 7. évad, 14. epizód]]>
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Boros Miklós: Ismét menesztette edzőjét a CFR. Ismét Conceiçãót, ismét Astra-meccs után...]]> Hérakleitosz kritikai értelmezésével próbálkoznak a vasutasok.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A román honatyák a dák farkas farkára utasították az uniós zászlót]]> A románt pedig az ikonikus állat nyakára. Meg akarták mutatni, mi a helyes sorrend a soros EU-elnökség ikonográfiájában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagyon kampány van: plágiummal gyanúsítják a miniszterelnök gazdasági guruját]]> Darius Vâlcov másolta doktori disszertációjának nagy részét – állítja egy portál.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szántai János (Főtér.ro): Kolozsváron terminátor ebekkel, négylábú sztárokkal megnyílott a nemzetközi kutyatár (FOTÓK)]]> Aztán be is zárt, de közben jól megnéztük magunknak a nemzetközi ebseregletet, és saját győzteseket is választottunk, ha már kutyaszépség és verseny.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ilyen büntetést kérnek az elvetemült nagyváradi zászlógyújtogatóra]]> Hátha mások is okulnak az esetből.
[...] Bővebben!
]]>