<![CDATA[foter.ro]]> http://foter.ro/ hu-HU <![CDATA[Pár százan háborodtak fel az országban]]> Annyira, hogy utcára vonuljanak a nagy korrupcióért elítéltek utolsó utáni szalmaszála ellen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Itthon félreállították, de európai szinteken folytathatja a korruptak üldözését Kövesi]]> Mi lesz itt, ha a PSD összeesküvés-elméleteinek egyik legfontosabb szereplője megszerzi az Európai Ügyészség vezetését?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elérkezett a lej történetének legsötétebb napja]]> Még egy negatív rekord megdőlt, s az elemzők szerint tovább folytatódhat a lejtmenet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brutálisan kezdődött a hét két iskolában]]> Egy lány kiesett az ablakon, egy fiút pedig a szünetben késeltek meg. Mindketten életben maradtak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Cristian Preda (Newsweek): Kakisztokrácia]]> Ne tessék rosszra gondolni. Illetve tessék csak nyugodtan, de nem az ócska minősítésre, hanem a bukott diákok államhatalmára.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szándékosan elgázolta anyósát egy dühös férfi (VIDEÓval) ]]> Különös kegyetlenséggel próbált lerendezni egy régi konfliktust.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Meg fogsz dögleni!” – üvöltötte az udvarhelyi vállalkozó a rendőrnek, akit megvert, majd hószánnal üldözőbe vett]]> Elszabadultak az indulatok az elmúlt hétvégén a székely síparadicsomban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dumitru Manolăchescu (covasnamedia.ro): A sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal kapott ajándékba egy sporttelepet. És?!]]> Lehet vitatkozni az okokon, lehet fanyalogni, de tény: a magyar kormány székelyföldi támogatásai jobb életminőséget eredményeznek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egyre durvább: megint meghaltak hárman influenzában]]> És hivatalosan még nincs is járvány.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Antal Árpád: mi, magyarok mindig zavaró tényező vagyunk]]> Sepsiszentgyörgy polgármestere szerint a titkosszolgálatok irányítják az országot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A régi-új oktatási miniszter asszony évismétlésre kényszerítené az elsősöket is]]> Nem, nem olvasták rosszul. A gyerek elkezdi az iskolát, és ha rosszul teljesít, elkezdi még egyszer. Ez a mesterterv!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így feledkeznek meg az erdélyi városokról a bukaresti minisztériumokban (VIDEÓval)]]> S akkor még csodálkozunk, hogy kezükbe vennék a sorsukat?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Botrányszagú: az igazságügy-minisztérium jogerős ítéletek garmadájának megsemmisítését tenné lehetővé]]> A törvénytelen öttagú bírói tanácsok által meghozott ítéletekről van szó.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Íme a decemberi nyugtalottó nyerőszámai]]> Hátha ön is a nyertesek között van.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hihetetlen teljesítmény: egy év alatt hat évet késtek a vonatok Romániában]]> Mindez tavaly történt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[EMNP: egyesítsék erejüket az erdélyi magyar pártok az EP-választáson!]]> A párt szerint a választási koalíció mozgósíthatja a magyarokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egyre több halálos áldozatot szed az influenza]]> Már húszan haltak bele a fertőzésbe.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elhunyt a magyar filmpápa, a Terminátor és Rambo „atyja”]]> Andy Vajna egy ideje már beteg volt – derült ki vasárnap.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így falatozták a mézet a behavazott erdőben Micimackó Kárpátokban élő kollégái (VIDEÓval)]]> Turisták örökítették meg az eseményt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A sürgősségi kellős közepéig meg sem állt egy autós Craiován]]> Naná, hogy nem volt minden rendben vele.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elégedettek a kormány kisebbségpolitikájával a romániai németek, nem kell nekik autonómia ]]> Sőt, elhatárolódnak az önrendelkezési törekvésektől.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A kormány nem zavarná meg a parlamenti vakációt holmi büdzsézés miatt ]]> Türelem, uraim, türelem!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Helikopter, pápamobil: összeállt nagyjából a pápa csíksomlyói programja]]> Nagyjából öt órát tölt Székelyföldön a szentatya.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Válságstáb: hárompárti egyeztetésre hívták az RMDSZ-t a vásárhelyi orvosi egyetem ügyében]]> Közös elnökségi ülést tartott Kolozsváron az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Újabb halálos áldozatot követelt az influenza]]> Egyre durvább a helyzet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egy anyuka nem bírja felfogni, hogy az angol „foot” szó kiejtve nem ugyanazt jelenti, mint a román „fut” ]]> A szülő ki akarja rúgatni az angoltanárt, mert csúnya szavakra tanította a harmadikos gyermekét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Andrei Pleşu (Dilema Veche): Politikánk egyik sikere: a polgári zűrzavar]]> Amiben az a zavaró, hogy nem hódítók győzik le az embert, hanem a nemzeti középszerűség maroknyi serege. Andrei Pleșu írása.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem kispályások: Erdélyben turnézik a Kiscsillag, új lemezével érkezik a Kistehén ]]> Mindkét zenekar visszajáró vendég. Jól van ez így.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A sertéspestis sem tántorítja el Európa milliomosait a bályoki vadászattól]]> Nem csak Bályokon lesz vadászat a hétvégén: a Cibles-völgyben nem szórakozásból, hanem a sertéspestis miatt ölik le az összes vaddisznót.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[High-tech kánaán jön el az iskolákba]]> Minden gyerek táblagépet, minden iskola okostáblát kap, a vidék meg 2300 mikrobuszt iskolabusznak.
[...] Bővebben!
]]>