RoMánia
2019. július 29., 15:47
Miben hasonlít a két politikus? A cikk szerzője szerint abban, hogy mindkettő az Európát uraló politikusok gőgjének, antipopulizmusának és progresszista túlzásainak terméke. Kábé ennyi.
2019. július 29., 10:09
Egy kicsit a kiskakas történetére emlékeztet, aki minduntalan farkast kiáltott, amikor nem volt sehol, aztán amikor tényleg jött, a kutya se figyelt oda a sivalkodásra.
2019. július 26., 11:18
Ugye, ha minden ilyen jól működik a mioritikus hazában, továbbá ilyen jó a kormány, a miniszterek meg mindenki, akkor nem csoda, hogy a bűnbandák is beköltöznek.
2019. július 25., 12:14
A román nemzeti okosfiúk tovább tolják az alternatív történelmet. Mindenért a magyar nacionalisták a hibásak, naná! És persze, Erdély kell a magyaroknak.
2019. július 24., 18:34
Lényegében azért, mert az illetékes hatóságok többnyire manelés módon értelmezik a beruházásokat. Add csak ide, eltapsoljuk!
2019. július 24., 14:16
Továbbá: biztos, hogy értelmiségi lett belőle? Továbbá: biztos, hogy Amerikának egy román értelmiségi kell a NATO főtitkár-helyettesi posztra? Mondjuk, egy román ostoba helyett?
2019. július 23., 19:06
Többek között azt, hogy a román állam képtelen azt nyújtani, amit kellene neki: ingyenes és mindenki számára hozzáférhető képzést. A minőségről ne is beszéljünk.
2019. július 23., 11:59
Nos, lehet találgatni, miért épül minden olyan lassan és bénán a büszke román hazában. A szöveg segít a tippelésben.
2019. július 22., 15:59
Interjú a román sajtópréri egyik legragyogóbb koponyájával, aki nem kíméli sem a saját fajtáját, sem az európai píszí-diktatúrát, sem semmi egyebet, ami hamis, képmutató.
2019. július 22., 11:27
Ugye, milyen szomorú és egyben vérlázító, amikor egy állam a határai közé szorult etnikai közösséget egyszerűen bedarálja?
2019. július 19., 17:22
Ha ilyen oktatási rendszerbe kerülnek a gyerekek, nem csodálkoznánk, ha Románia felnőtt lakói még kevesebb gyermeket vállalnának.
2019. július 18., 15:43
Romániában egyértelmű az oktatási szocializmus katasztrófája.

összesen: 2270 db | 12 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.
Nos, a szerző szerint nagyon úgy tűnik, hogy nem. Ezért elsősorban Románia a hibás, na de persze, hogy mindjárt ott lohol mögötte az ellenséges Magyarország.
A taláros testület az államfőnek és a kormánynak is (részben) igazat adott a vitában, szóval nesze semmi.
A caracali áldozat megmentését megkönnyítette volna, ha működnek az európai támogatással beszerzett, segélyhívásokat fogadó eszközök.
Az mondjuk érthetetlen, miért kellett másfél évet várni a döntésre.
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.