válás
2019. szeptember 10. 11:37
Az Országos Statisztikai Intézet legfrissebb adatsora pont olyan lehangoló, mint a korábbiak.
1
2018. október 11. 17:57
Érdekes törvénytervezettel állt elő a család miatt aggódó PSD egyik parlamenti képviselője.
0
2017. december 12. 07:29
Csehszlovákia felbomlásáról mesélt a két ország akkori kormányfője.
0
2016. július 18. 12:46
Van, aki bármit megtesz a népért.
0
2015. július 6. 20:24
A nagynénje és az unokahúga után a más anyjával folytat viszonyt a Nobel-díjas író.
0
2015. február 5. 07:48
A Házasság Hete — mint nagyon sok figyelemfelkeltő rendezvény — nyugatról terjed, onnan, ahol ezek az intézmények már rég nem működnek, onnan, ahol jól kidolgozott hatékony módszerekkel rombolnak le évszázados hagyományokat.
0
2014. június 17. 20:01
Bukarestben jegyezték a legtöbb válást, Kovásznában kitartóak a házastársak. Lássuk, hogy miért nem működik az ásó, kapa, nagyharang Romániában.
0
2014. február 13. 09:29
A bukaresti kormánykoalíció két legnagyobb pártja saját pozícióit próbálja erősíteni a szövetségen belül. Jelenleg a szociáldemokraták állnak jobban.
0
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.