szoborállítás
2019. május 16. 20:35
Miután Mihály vajdát kivontatták.
0
2015. augusztus 3. 08:22
Egy, a magyarok, székelyek ellen harcoló „forradalmár” kap szobrot, akit talán hősnek tekint a lakosság fele, a másik fele viszont elnyomónak.
3
2015. március 16. 16:44
Csütörtök délutáni program váradiaknak. Az önkormányzat képviselői vajon ott lesznek-e?
0
2014. augusztus 26. 13:01
És nagykárolyi társainak. A helyi liberális pártelnök ugyanis a partiumi kisváros polgármestere szerint az elmúlt hat évben etnikai uszításon kívül egyebet nem csinált.
0
2014. június 27. 08:53
Az érzékenység legfőbb formája a sovinizmus, a soviniszták nagy része pedig a tudatlan rétegből kerül ki.
0
2014. május 30. 05:45
Tíz Hargita és Kovászna megyei szervezet próbálja megakadályozni, hogy Sütő Andrásnak szobrot állítsanak Marosvásárhelyen. Ki állhat a teljesen egyforma kérvény mögött?
1
2014. április 16. 17:45
Még idén nyáron köztéri szobrot állítanak Sütő Andrásnak Marosvásárhelyen – erről döntöttek ma az önkormányzati tanácsosok.
0
2014. január 23. 08:49
Gyáva, képmutató társaság lehet az, amelyik a minap mellszobrot avatott Hegyközpályiban szegény Horthy Istvánnak. Hiszen világos: valójában itt az apának, vitéz nagybányai Horthy Miklósnak szólt az árpádsávos tiszteletadás, meg az ő nevével fémjelzett korszaknak.
0
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.
Mindkét alakulatnak érdekében állt, hogy a szenátus megvétózza a kétfordulós polgármester-választás visszaállítását.
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Klaus Iohannis előállt és bejelentett.
Egzotikus figura, mégis a miénk: a török apától, magyar anyától származó író-filmrendező karrierje Egyiptomban teljesedett ki. Most film készült róla.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.