Kórház a város szélén
2019. szeptember 10. 12:25
De haladunk, mert úgy tűnik, felülkerekedtek a politikai huzavonán az érintett hatóságok, és a kormány is jóváhagyta a műszaki mutatókat.
0
2019. augusztus 9. 17:02
Pénteken elfogadták az évek óta csak tervek szintjén létező kolozsvári regionális kórház megvalósíthatósági tanulmányát. Ez még mindig egy kis lépés a megvalósulás felé, de nagy lépés az elmúlt évek totojázásához képest.
2
2019. január 15. 20:07
Megelégelte Bukarest totojázását a Kolozs Megyei Tanács, és az egészségügyi minisztérium helyett pályázna. Ha Bukarest is beleegyezik.
0
2018. november 29. 16:56
Visszavonnák azt a tanácsi határozatot, amelyik a kormány rendelkezésére bocsátotta a regionális kórház telkét.
3
2018. november 26. 17:11
Az egyészségügyi miniszter szerint a Kolozs megyei tanácsnak inkább a gyermekkórház helyzetével kellene foglalkoznia.
0
2017. október 9. 21:44
De holnap már törleszti adósságát a csirkehúst beszállító vállalkozásnak.
0
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.