caracal
2019. augusztus 30. 10:12
Családi gyászból politikai karriert? Akinek ehhez van gyomra, annak határ a csillagos ég, azaz a legfőbb közjogi tisztség Romániában.
17
2019. augusztus 15. 10:19
A talajszkenner több gyanús helyet is talált.
1
2019. augusztus 14. 11:45
Tovább gyűrűzik az egész országot megrázó rémtörténet.
6
2019. augusztus 6. 18:52
Hunyad megyében 120 rendőr keresett egy 16 éves srácot, aki el sem tűnt. Bukarestben csatornafedelek emelgetésével töltötték a délutánt a hatóságok. Mindkét esetben hamisnak bizonyult a riasztás.
3
2014. november 27. 18:58
Emlékeznek még a Rakom a f..szomat Erdélybe! című írásra az „ultramodern” caracali író Facebookjáról? Büntetést szabott ki a diszkriminációellenes tanács.
1
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.
Nos, a szerző szerint nagyon úgy tűnik, hogy nem. Ezért elsősorban Románia a hibás, na de persze, hogy mindjárt ott lohol mögötte az ellenséges Magyarország.
A taláros testület az államfőnek és a kormánynak is (részben) igazat adott a vitában, szóval nesze semmi.
A caracali áldozat megmentését megkönnyítette volna, ha működnek az európai támogatással beszerzett, segélyhívásokat fogadó eszközök.
Az mondjuk érthetetlen, miért kellett másfél évet várni a döntésre.
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.