Alexandru Cumpănașu
2019. szeptember 11. 12:04
A kulturális minisztérium megtette: ötven oldal copy/paste-ért összesen egy millió lejt fizetett Alexandru Cumpănașunak. A közpénz java része egyenesen a „szerző” zsebében landolt.
0
2019. augusztus 30. 10:12
Családi gyászból politikai karriert? Akinek ehhez van gyomra, annak határ a csillagos ég, azaz a legfőbb közjogi tisztség Romániában.
17
2019. január 28. 09:43
Nos, nem, se most, se máskor. Csak koszorúztak egyet, a kis egyesülés alkalmából. De azért egy kis győzelmi szájtépésről nem bírtak lemondani.
8
2018. július 26. 10:43
Nem szó szerint, persze. Csak a szájkarate szintjén.
14
2018. július 12. 13:45
Hát persze. Alexandru Cumpănașunak megint elgurult a gyógyszere.
3
2018. január 26. 12:09
Na jó, magyarokat is.
22
2017. augusztus 15. 16:30
A Kelemen Hunor 1918-cal kapcsolatos kijelentése következtében fellángolt hisztéria nyomán.
1
2015. február 20. 14:47
Kelet-ukrajnai forgatókönyvvel riogatnak román véleményformálók.
12
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.