Vírustagadók, figyelem! A legnagyobb román tévésztár, Andreea Esca is bevallotta, hogy koronás lett (VIDEÓval)

Ráadásul a közkedvelt újságíró egyik gyereke és a férje is megfertőződött, utóbbi „eljutott a pokol kapujáig” az intenzív terápiás kezelés idején.

Hirdetés

Miután a Pro TV vezérkara tíz nappal ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy a legnézettebb román kereskedelmi televízió több munkatársát is koronavírus-fertőzéssel diagnosztizálták, felröppent a pletyka, hogy a román híradózás legnagyobb sztárja, Andreea Esca is köztük van, bár ezt mindeddig nem erősítették meg hivatalosan.

Ehelyett Andreea Esca hétfőn, a 19 órás híradóban könnyeivel küszködve jelentette be, hogy a hír igaz, pozitív lett a tesztje, sőt a férje és az egyik gyereke is elkapta a vírust. Az ország legismertebb televíziós személyisége elárulta, a férje egy adott ponton intenzív terápiás kezelésre szorult, „úgy érezte, hogy megérkezett a pokol kapujába, olyan szörnyen magas láza volt, levegőt sem kapott és kegyetlen ízületi fájdalmai voltak”.

Esca azt is mondta, akkor jött rá, hogy elkaphatta a vírust, amikor egyik pillanatról a másikra elveszítette a szagló- és ízlelőképességét.

A korábban említett Pro TV-közlemény és a találgatások kapcsán egyébként Cristian Tudor Popescu, a román sajtó első számú megmondóembere korábban úgy fogalmazott: lehet, hogy mégis lenne abban valami jó, ha kiderülne, hogy Andreea Esca is megfertőződött.

Hirdetés

„Ő ebben az országban már egy példaképnek számít, ő a román televíziózás első számú sztárja, nagy hatása van a társadalomra. Talán így azok a vírustagadók is elhiszik majd, hogy a betegség létezik, akik kivonultak a kormánypalota elé tüntetni” – fogalmazott az újságíró, akivel ebben az esetben csak egyetérteni tudunk.

Hirdetés