Végre izgalmasabb a kampány: pankrációzott egy liberális és egy PSD-s politikus (VIDEÓval)

Mi csak egy kávét kérünk, egy cukorral, tej nélkül.

Hirdetés

Mint tudjuk, ebben az országban nem létezik kampány kiabálás, dulakodás, verekedés meg az effélék nélkül, ezért két Focșani-i politikus csütörtökön meg is nyitotta a bált.

Az incidens a megyeszékhely választási irodájában történt: a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselője, Cristi Irimia aláíráshamisítással gyanúsította meg a Szociáldemokrata Pártot (PSD), ezért úgy döntött, átnézi a rivális által benyújtott iratcsomókat.

Ekkor megjelent a helyszínen a szociáldemokraták egyik helyi embere, Bogdan Emilian Matișan, aki – a PNL-sek állítása szerint – egy ideig nem volt hajlandó kiengedni a teremből a kényelmetlen vendéget, sőt, meg is ütötte Irimiát, majd az ajtó előtt egy kisebb dulakodás alakult ki kettejük közt.

Ennek a vége az lett, hogy a PSD-s úriember látványosan a földre rogyott, mintha áramütés érte volna, nagyjából úgy, ahogy a műesésekkel tarkított pankrációban szokták . A kakaskodás a folyosón folytatódott, melyet követően a liberálisok feljelentést tettek a rendőrségen. Íme a térfigyelő felvétele:

Hirdetés

A második videót a liberálisok képviselője készítette a telefonjával:

Hirdetés