Suveran Sirius olyan személyit prezentált a csendőröknek, hogy menten a pszichiátrián találta magát

Suveran Siriusnak a nemzetisége is suveran. Nincs nála suveránabb és szuverénebb az ismert galaxisokban.

Hirdetés

Az van, hogy jött az ember, és azt mondta, hogy ő nem fog semmilyen dokumentet bemutatni a közegeknek, mert ő egy független, individuális entitás, aki semmilyen állami intézményt nem ismer el maga fölött.

Eddig sok bennünk a közös, ám a sokadik felszólítás után az illető férfi előkapott egy „személyi igazolványt”, amelynek a fejléce nemes egyszerűséggel ez: „ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Eszerint a férfi vezetékneve és nemzetisége is: Suveran, a keresztneve pedig Sirius – tehát az sem zárható ki, hogy az illető földönkívüli. A dokumentum – ami egyébként egy jogosítványra emlékeztet inkább, mintsem személyi igazolványra – továbbá közli a méla olvasóval, hogy drága barátunk, Suveran Sirius mindössze két éve, 2018-ban született, maga az igazolvány pedig csaknem 1100 év múlva, 3119-ben fog lejárni (egészen pontosan április 5-én. Megnéztem, szombatra esik majd).

A prezentált dokumentum nem győzte meg teljes mértékben a közegeket, ami nem csoda, hiszen az okirat-hamisítás lényege, hogy az elkészült cucc nagyon-nagyon hasonlítson az éppen forgalomban lévő okmányhoz, ne pedig valamihez, amit csak a fejünkben találtunk ki.

Hirdetés

Siriust így az őt igazoltató csendőrök bekísérték az őrsre Bukarest 4. kerületében – ahol az eset történt – majd miután továbbra is elég furán viselkedett, és nem lehetett róla megtudni semmit a hamis adatokon kívül, hívtak neki egy mentőt és bekísérték a pszichiátriára.

Szegény, ha tudná, hogy még járvány is van…

Hirdetés