Fotó: Google Maps

Kettős öngyilkosság a parókián: felakasztotta magát egy református lelkész és a felesége

Búcsúlevelükben azt írták, többé nem tudják elviselni életük nehézségeit.

Hirdetés

Holtan találták kedd reggel a Temes megyei Szigetfalu református lelkészét és feleségét. A két holttestet a szomszédos Gátalján praktizáló fogorvos találta meg, ő értesítette a rendőrséget – írta a tion.ro helyi hírportál.

A halott lelkészt és feleségét a szigetfalui református parókia egyik melléképületében felakasztva találta meg a fogorvos, aki a rendelőjében együtt dolgozott az orvosi asszisztens papnéval. Az orvos minden reggel autóval ment dolgozni, útközben pedig felvette kolléganőjét is. Kedden reggel azután kezdte keresni a parókián a nőt, hogy miután megállt a ház előtt, a papné nem válaszolt telefonhívására és nem is jelent meg, hogy munkába induljanak – közölte a Temes megyei rendőrség.

A rendőrök megtalálták a lelkész és felesége búcsúlevelét, amelyben az áll, hogy mindketten depresszióval küzdenek és többé nem bírják elviselni életük nehézségeit.

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület honlapja szerint Szilágyi Puskás Albert szolgált lelkipásztorként a Temesvártól mintegy 50 kilométerre délkeletre fekvő Szigetfalun.

Hirdetés