Gyomorforgató: visszaeső pedofilt értek tetten az egyik kolozsvári parkban

A férfi nemrég szabadult a börtönből, de most ismét visszaköltöztetik.

Hirdetés

Őrizetbe vettek egy visszaeső pedofilt az egyik kolozsvári parkban, aki korábban három kiskorú lány szexuális bántalmazásáért már börtönben is ült.

A nemrég szabadult bűnöző most ismét akcióba lépett: egy barátjának a kislányát kezdte el simogatni az Expo Transilvania közelében, de szerencsére egy szemtanú azonnal kihívta a rendőrséget, és rövid időn belül fülön csípték a férfit, akit most vizsgálati fogságba helyeztek, és minden bizonnyal készülhet egy újabb súlyos ítéletre.

A Samuel Marceluș névre hallgató pedofil 2014-ben öt év letöltendő börtönbüntetést kapott, sőt 6000 euró erkölcsi kártérítést is kellett fizessen a kiskorú áldozatoknak. A történet egyenesen gyomorforgató: Marceluș felajánlotta a pedagógus feleségének, hogy segít felügyelni az iskolában az előkészítő osztályosokat, s az egyik szünetben elkísért három 6 éves kislányt a mellékhelyiségbe, ahol fajtalankodni próbált velük.

Az esetre hamar fény derült, az ítélet is még abban az évben megszületett, Marceluș viszont öt helyett csak három évet ült le a börtönbe.

Hirdetés