Gigi zöldségfarmra vett fel EU-s támogatást, de murok helyett inkább marihuánát termesztett

Ráadásul elslisszolt a büntetés elől, így most körözik.

Hirdetés

Egy Bihar megyei férfi azon gondolkodott, miből is lehetne pénzt keresni. Mivel mezőgazdasági mérnöki végzettsége van, és apja is egy ismert gazdálkodó a megyében, úgy gondolta, kihasználja ezen előnyöket.

Kapott is uniós forrásokból egy 40 ezer eurós támogatást, hogy beindítsa a zöldségfarmját. Ám emberünk akárhogy is számolt, a sárgarépa (murok), a római saláta és még a sóska sem kecsegtetett olyan nagy haszonnal.

Így aztán marihuánát kezdett el termeszteni az uniós támogatásból.

A 37 éves Gigi Nicuşor Fuscaş nem bizonyult kontárnak: speciális sátrakat emelt, amelyet minden szükségessel – LED-es lámpák, ventilátorok, szűrők, műtrágyák stb. – felszerelt, és itt termesztette az összesen 42 darab növényét, amelyek közül 22 már be is érett, mire a rendőrök felfedezték a gazdálkodás titkait.

Ráadásul emberünknek már korábban is meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással, egy másik kannabisztermés miatt, még korábban pedig drogfogyasztás miatt. Nem csoda hát, hogy néhány nappal azelőtt a bíróság másfél év börtönbüntetősre ítélte.

Ám Gigi Nicuşor Fuscaş eltűnt.

Hirdetés

Azaz felszívódott, kámforrá vált, nyoma veszett, elszelelt, felvette a nyúlcipőt, olajra lépett és azóta a tartózkodási helye ismeretlen, így aztán bottal üthetik a nyomát.

Gigi Nicuşor Fuscaş most körözés alatt áll, és ha elkapják, nagyon megüti a bokáját.

Hirdetés