Eladta az egyenruháját az interneten egy helyi rendőr – nem volt jó ötlet (VIDEÓval)

Pechjére a pakk a főnöke asztalán landolt.

Hirdetés

Úgy látszik, az adok-veszek oldalakon lassan tényleg bármit be lehet szerezni: a múlt héten írtunk arról, hogy egy craiovai férfi eladott szépen egy második világháborús ágyút, ami elég hajmeresztő, de most már olyan is van, hogy egy helyi rendőr az interneten árulja az egyenruháját.

Ez egy ilyen környék, itt még ilyesmi is előfordul, még akkor is, ha a szabályzat szerint szigorúan tilos túladni a mundéron. A bârladi helyi rendőrség egyik alkalmazottját ez például nem érdekelte, és úgy döntött, felad egy hirdetést az OLX-en, hogy megszabaduljon régi uniformisának valamennyi darabjától, bakancsostól, téli sapkástól, mindenestől.

A hirdetést Iași megyében adta fel, de miután kizárólag újságírók kezdték hívogatni, úgy döntött, Maros megyében próbálkozik, és ezúttal a barátnője elérhetőségét adta meg. Igen ám, csak a vremeanoua.ro szemfüles újságírói ezt is felfedezték, s miután megvásárolták a rendőrkabátot és a Viper márkájú bakancsot – az üzlet 300 lejbe került –, ügyesen visszaküldték a csomagot a bârladi helyi rendőrség főnökének. A hirdetés persze azóta eltűnt.

Nem kizárt, hogy hősünknek leordítják a fejét, de persze szankciókra is számíthat – például megtörténhet, hogy közlik vele, váltson munkahelyet.

Hirdetés