Fotó forrása: mylondon.news

Egy szabálytalanul parkoló román autó keltett terrorpánikot Londonban (VIDEÓval)

Egész utcákat zártak le, húsz lakóépületet evakuáltak.

Hirdetés

Terrorcselekménytől tartottak az emberek, amikor felfigyeltek arra, hogy egy román rendszámtáblájú autó, melyből különböző drótok lógnak ki, hosszú ideig szabálytalanul parkol London Croydon nevű kerületében, egy forgalmas metróállomás közelében. A környéken teljes káosz alakult ki, miután a rendőrség életbe léptette a terrorkészültséget, lezárta a környékbeli utcákat és összesen húsz lakóépületet ürített ki. A helyszínre egy bomba-hatástalanító robotot is „kivezényeltek”, de nem találtak semmi gyanúsat a Mehedinți megyei járműben.

Később előkerült az autó tulajdonosa is, aki semmit sem értett abból, ami történt. Mint mondta, csak gumidefektet kapott, ezért volt kénytelen szabálytalan helyen hagyni az autót. A rendőrség persze alaposan kiosztotta a férfit, hogy legalább egy cetlit hagyhatott volna, hogy ne kelljen kiüríteni annyi épületet. Az autó tulajdonosa viszont csak arra volt kíváncsi, hogy ki fizeti ki neki a károkat, amit a kontrollált robbantás okozott.

A tanulság: ha Londonban lerobban az autónk, ne hagyjuk csak úgy ott az út szélén, vagy ha muszáj, legalább egy cetlit hagyjunk jól látható helyen.

Hirdetés