Egy nő nem volt hajlandó maszkot viselni a vonaton, mert a kormány sátánista (VIDEÓval)

Hosszasan veszekedett a rendőrökkel, majd válogatást adott elő a legnépszerűbb összeesküvés-elméletekből.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedések közül az egyik legkellemetlenebb a zárt terekben való maszkviselés, ami különösen akkor lehet nehéz, ha az embernek hosszú órákat kell vonatoznia.

Ez néha szürreális helyzeteket teremt, amelyekből kiderül, milyen fantazmagóriák élnek egyesek fejében. Egy marosvásárhelyi nő például hosszasan veszekedett a rendőrökkel, akik a Bukarestbe tartó vonaton ellenőrizték a szabályok betartását.

A rendőrök felhívták a maszk nélkül utazó nő figyelmét, hogy be kell tartania a szabályokat, vagyis a vonaton maszkot kell viselnie.

A párbeszéd innentől kezdve komolyan elfajult.

A nő ugyanis közölte: szájkosárban képtelen beszélni. A rendőr erre azzal replikázott, hogy akkor ne beszéljen.

A nő viszont közölte: márpedig neki beszélnie kell, hacsak az még nem tilos.

A rendőr felhívta a figyelmét, hogy ha nem tesz maszkot, akkor elő kell állítaniuk, ami nem lesz egy kellemes esemény. Mire a nő ismét kifakadt a „szájkosártörvény” ellen.

Hirdetés

Később a nő kisebb eszmefuttatást tett közzé közösségi oldalán, amelyből kiderül, hogy masszív összeesküvéselmélet-hívő.

Azt vizionálta, hogy hamarosan olyan törvényt fogadnak el, amely nyomán a három szájkosár mellé póráz és ketrec is jár majd, Raed Arafat belügyi államtitkárt és a kormányt pedig népirtással vádolta meg. Na meg azzal, hogy sátánisták.

Majd elkezdte sorolni a divatos összeesküvés-elméleteket, miszerint a kormány törvénytelen ügyleteket bonyolított le, keresztülverte a „maszturbációs törvényt”, azaz az iskolai szexuális felvilágosításról szóló jogszabályt, törvénytelen szervátültetésekben érintett, nem boncolták fel azokat, akik a hivatalos közlés szerint a koronavírus miatt haltak meg, és a maszkokkal is törvénytelenül bizniszeltek.

Ezek után már nem meglepő, hogy mondandóját azzal zárta: a vírus amúgy nem is létezik.

És akkor csodálkozunk, hogy egyes helyeken megugrott a fertőzésszám.

Hirdetés