Bazi nagy szatmári lagzit tartottak, a rendőrség leállította, de hej, sebaj, másnap újrakezdték!

A hatóság mit tehetett volna… megint leállította a banzájt. Ja, az esküvői pénz is ráment.

Hirdetés

Mert mit tehet az ember, ha egyszer lagzizni kell? Akkor lagzizik. És arról sem tehet, hogy háromszáz vendége van. Mert persze, úgy jó a lagzi, ha nagy. És hát az esküvői kassza sem telik meg magától.

Ezzel általában nincsen semmi baj. Csakhogy van itt egy járvány, amelynek során elég sok ember meghalt. Ezért a hatóságok szigorú szabályokat vezettek be, ami a tömeges bulizást illeti. De amint megjegyeztük: ha lagzizni kell, akkor lagzizni kell, francba a hülye szabályokkal. (Nincs is vírus!) Így döntött két ifjú Szatmár megyei házas (és családjaik) is. Múlt szombaton rittyentettek egy 300 fős bulit a ház udvarán, mert az nem feltűnő, ugye. Igen ám, de egy gonosz szomszéd feljelentette őket. És következett a szokásos történet: a rendőrség kivonult, leállította a bulit és adott a párocskának 10 000 lej bírságot nászajándék gyanánt.

Azt hiszek, ezzel vége a sztorinak? Fenét! A feltehetőleg dühös ifjú pár merész döntést hozott: vasárnap megismétlik (folytatják) a banzájt. És elhatározásukat követte is a tett. Na de a rendőrség is megérkezett megint, mintha csak meghívott (esetleg násznagy) lett volna. És mintha ismétlést néznénk: leállították a bulit és adtak még 10 000 lej bírságot.

Ööö… kérhetünk egy hosszú, nagyon hosszú kávét?

Hirdetés