Akar szexről és koronavírusról egy cikkben olvasni? Tudom, hogy akar. Erre tessék!

A cikkben a pina szó is szerepelni fog, ígérem.

Hirdetés

A napi aljasajtó-díjas anyagot megérzésem szerint a Mediafax újságírója hozta össze, aki megénekelte azt a „kevéssé ismert tényt”, hogy a koronavírust szexuális aktus során is el lehet ám kapni.

Na most én nem akarok itten okoskodni, de aki nem vágja le azonnal csípőből, hogy egy, az influenzavíruséhoz hasonló fertőzési mechanizmussal dolgozó vírust egy olyan, két ember igen szoros kontaktusát igénylő, bőséges testnedvcsere mellett zajló tevékenység során is el lehet kapni egy fertőzött személytől, mint a szex, az nem sokkal okosabb a koronavírusnál.

(Remélem elég szemléletesen fogalmaztam – állítólag abban jó vagyok.)

A helyzet inkább az, hogy a kolléga rájött, hogy a szex mellett jelenleg a korona az egyik legkapósabb téma, így megpróbálta kimaxolni részvételét a heti kattintásversenyen.

Az Indexen annak idején volt kísérleti jelleggel egy ilyen cím: Itt a pina, ide kattints! És kattintottak rá elég sokan.

Hirdetés

Szóval amikor a hírportálokat hibáztatjuk azért, mert szenzációhajhász antihírekkel bombázzák az agyunkat a szex–baleset–globális katasztrófák témakörök mentén, jusson eszünkbe, hogy ez azért van, mert mi magunk is ezekre kattintunk titkon legszívesebben.

Egy kis önkritika sosem árt.

Amúgy ön szexelne egy koronavírussal?

Hirdetés