Nem sétagalopp
gycsaba
2019. szeptember 12. csütörtök, 19:52
Jó kis buli ez is, jó sok pénzzel és egy székelyföldi nyaralóval.

Tanúként hallgatták ki csütörtökön délután, a bukaresti bíróságon Liviu Dragnea rab urat egy korrupciós ügyben, melyben egy régi harcostársa, Valeriu Zgonea, a képviselőház korábbi szociáldemokrata (PSD) elnöke az első számú vádlott.

Teleorman császára négy csendőr kíséretében, karperec nélkül érkezett a helyszínre, s mivel a tárgyalás zártkörű volt, egyelőre nem tudunk beszámolni fejleményekről.

Tény, hogy Zgoneát azzal vádolják, hogy még 2012-ben egy Dumitru Dobrică nevű üzletembertől, a Buzău Megyei Tanács volt tagjától fogadott el csúszópénzt, hogy közbenjárjon annak érdekében, hogy a lánya megkapja a távközlési minisztérium államtitkári székét.

Zgonea megoldotta a problémát és ezért 62 143 lejt kapott, többek közt azért, hogy legyen miből megépítsen egy Kovászna megyei nyaralót. 

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.