Hidegvérrel
béel
2019. szeptember 11. szerda, 13:18
Korábban meggyűlt már a baja a törvénnyel.
Maffiafilmekbe illő utcai leszámolás áldozatává vált egy nagyváradi születésű román férfi Costa Ricában: motoros gyilkosok hajtottak az autója mellé, és végeztek vele, illetve az autóban ülő barátnőjével.

A gyilkosság még kedden történt Alajuelita városában. Az esetről egy biztonsági kamera felvátelt is készített. Ezen látható, amint a motor az autó mellé hajt, a motoron hátul ülő férfi leszáll, és tüzet nyit az autóra. A sofőr ekkor még a gázba taposott, és megpróbált elmenekülni, de a motorosok utolérték, és végeztek vele, illetve barátnőjével is.

Az áldozat a 38 éves Ionuţ George Oţelac, illetve modellként dolgozó, 25 éves barátnője, Raquel Maria Gamboa Mora.

Azért a maffia véletlenül, vagy csak úgy, a buli kedvéért nem szokott ilyen utcai kivégzéseket végrehajtani. A nagyváradi születésű, évek óta a közép-amerikai országban élő férfiról is kiderült, hogy 2001-ben kábítószer-csempészet miatt letartóztatták, miután tetten érték a Juan Santamaria repülőtéren, amint boros palackokban mintegy húsz kilogramm kokaint akart kicsempészni az országból.

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.