G. I. Joe
béel
2019. szeptember 10. kedd, 13:26
Hadgyakorlat volt. És hát a katonának enni és inni is kell.
 

Szép adag szemetet találtak helybeli motorosok a Székelyfölddel szomszédos Buzău megye egyik festői, elhagyatott, hegyes vidékén.

A „lelet” értékét növeli, hogy a jelek szerint gyakorlatozó amerikai katonák hagyták hátra, miután jóízűen falatoztak egyet a természet lágy ölén.

Az egyik motoros elmondta, Magyarországon palackozott ásványvizek palackjaira, valamint Department of Defense – azaz az Egyesült Államok védelmi minisztériuma – feliratú műanyag zacskókra bukkantak.

A feliratok szerint – Ready-to-Eat – olyan élelmiszer-adagokról van szó, amelyeket az Egyesült Államok hadserege oszt ki a katonáknak, és amelyek azonnal fogyaszthatók.

A megtalálók közölték: a szeméthalmokról készült képeket az Egyesült Államok nagykövetségének is elküldik.

Nem biztos amúgy, hogy a szeméthalmokért csakis az amcsik felelősek: júniusban a térségben négy ország – az Egyesült Államok mellett Románia, Hollandia és Németország – 1300 katonájának részvételével zajlott NATO-hadgyakorlat, és az amerikai fejadagokat nem csupán az amerikaiak ették, hanem abból osztottak a többieknek is.

Vagyis a szeméthalom egy dicséretes hatékonysággal végrehajtott, közös NATO-erőfeszítés eredménye.

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.