Fotó: Agerpres
horror
gycsaba
2019. augusztus 17. szombat, 12:36
Még reménykedhetnek Luiza Melencu szülei.

Az orvostani intézet szakértői a DNS-vizsgálat alapján nem tudták beazonosítani a Caracal melletti erdőben talált csont- és fogmaradványokat – adta hírül szombaton a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT).

A nyomozók augusztus 5-én, a két lány megölésével gyanúsított Gheorghe Dincă vallomása alapján találtak meg újabb emberi maradványokat, s bár azt gyanították, hogy az áprilisban eltűnt 18 éves Luiza Melencu csontjairól van szó, ezt nem sikerült hivatalosan bizonyítani. Egyelőre csak annyi biztos, hogy nem a 15 éves Alexandra Măceşanu testének a maradványairól van szó.

Az orvostani intézet azzal a magyarázattal állt elő, hogy az elmeszesedett csontok állapota egyszerűen nem teszi lehetővé a beazonosítást.

A DIICOT most újabb vizsgálatot kért, melynek az eredményére több napot kell várni.

Mint ismeretes, a a caracali rém otthonában talált csontokat már sikerült beazonosítani, a hatóságok a hónap elején jelentették be hivatalosan, hogy Alexandra  Măceşanu biztosan nem él. A lány hozzátartozói azonban külföldi szakértőkkel is megvizsgáltatnák a mintákat, és ezt tanácsolják most Luiza Melencu hozzátartozóinak is.  

comments powered by Disqus
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.
Nos, a szerző szerint nagyon úgy tűnik, hogy nem. Ezért elsősorban Románia a hibás, na de persze, hogy mindjárt ott lohol mögötte az ellenséges Magyarország.
A taláros testület az államfőnek és a kormánynak is (részben) igazat adott a vitában, szóval nesze semmi.
A caracali áldozat megmentését megkönnyítette volna, ha működnek az európai támogatással beszerzett, segélyhívásokat fogadó eszközök.
Az mondjuk érthetetlen, miért kellett másfél évet várni a döntésre.
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.