Mi funk terem!
gycsaba
2019. augusztus 14. szerda, 14:19
Diszkógömböt az augusztusi égre!

Amikor az egyik kedvenc erdélyi bandánk új dallal jelentkezik, az mindig eseményszámba megy. A szerdán megjelent, road trip-es videoklippel megtámogatott Set Me Free úgy ránt magával a hetvenes évek második felébe, hogy legszívesebben azonnal oroszlánsörényt növesztenénk és besasszéznánk a legközelebbi diszkóklubba sárga trapéznadrágban és válltöméses bőrdzsekiben.

A 2011 óta működő kolozsvári Funkorporation idén nyáron is kipipált egy csomó fontos hazai és határon túli fesztivált, a zenekar jelenleg épp Lettországba és Litvániába készül, a hétvégén azonban még el lehet csípni őket a Szeben megyei Holzstock Fesztiválon, Holcmányban. Na de itt a dal, elő a csillag alakú napszemüvegekkel:   

 

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.