Gyilkos elme
MTímea
2019. augusztus 6. kedd, 20:18
Még mindig nincs vége a horrornak.

Folytatódik a nyomozás a caracali sorozatgyilkos, Gheorghe Dincă rémtetteinek felderítésére és az áldozatok maradványainak felkutatására. Tizenhárom nap telt el a 15 éves Alexandra Măceşanu segélyhívásai óta, de az azóta tartó rémálomnak még mindig nincs vége. A rendőrség a gyanúsított elmondásaira hagyatkozva végez kutatást a gyilkosságok helyszínén, mindeddig csak megégett csontokat és fogakat találtak.

Hétfőn Gheorghe Dincă egy Caracal melletti erdőbe vezette a nyomozókat, ahol állítólag elrejtette  az áprilisban eltűnt Luiza Melencu testének maradványait. A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) keddi közleménye megerősítette a gyanút, hogy azok nagy valószínűséggel emberi eredetűek. A zsákban talált hamut átszitálták, és az így megtalált csont- és fogmaradványokat törvényszéki vizsgálatnak vetették alá.

Kedden a gyanúsított házánál kerestek további bizonyítékokat, majd Dincă jelenlétében ismét a Caracal és Bukarest között található erdős területen vizsgálódtak, ahonnan újabb csontok és fogak kerültek elő.

A keddi nap folyamán az ügyészek több személyt kihallgattak, ugyanakkor a gyanúsított és hivatalból kijelölt ügyvédje jelenlétében átnézték a Gheorghe Dincă házában talált elektronikus memóriaegységek tartalmát.

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.