Gyilkos elme
gycsaba
2019. augusztus 3. szombat, 11:15
A nyomozók már azt sem tartják kizártnak, hogy Gheorghe Dincă három lánnyal is végzett.

Bár a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) nem zárta ki, hogy a 15 éves Alexandra Măcenașu életben van, a DNS-vizsgálatok eredményei azt mutatják, a lány szülei hiába reménykedtek. Bebizonyosodott tehát, hogy a 66 éves Gheorghe Dincă megölte és elégette áldozatát.

Alexandra nagybátyja, Alexandru Cumpănașu a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a vizsgálatok eredményeiről Ana Birchall igazságügyi miniszter tájékoztatta a családot.

Pénteken délután még csak annyit tudtunk ügyészségi forrásokból, hogy a caracali rém otthonában talált csontok egy 15 és 17 év közötti lánytól származhatnak.

Sajtóinformációk szerint nem kizárt, hogy Dincă Alexandra Măceşanun és Luiza Melencun kívül egy harmadik lányt is megölhetett, a nyomozó hatóságok ugyanis pénteken újabb csontokat találtak Dincă házában. 

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.