Gyilkos elme
gycsaba
2019. augusztus 3. szombat, 11:15
A nyomozók már azt sem tartják kizártnak, hogy Gheorghe Dincă három lánnyal is végzett.

Bár a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) nem zárta ki, hogy a 15 éves Alexandra Măcenașu életben van, a DNS-vizsgálatok eredményei azt mutatják, a lány szülei hiába reménykedtek. Bebizonyosodott tehát, hogy a 66 éves Gheorghe Dincă megölte és elégette áldozatát.

Alexandra nagybátyja, Alexandru Cumpănașu a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a vizsgálatok eredményeiről Ana Birchall igazságügyi miniszter tájékoztatta a családot.

Pénteken délután még csak annyit tudtunk ügyészségi forrásokból, hogy a caracali rém otthonában talált csontok egy 15 és 17 év közötti lánytól származhatnak.

Sajtóinformációk szerint nem kizárt, hogy Dincă Alexandra Măceşanun és Luiza Melencun kívül egy harmadik lányt is megölhetett, a nyomozó hatóságok ugyanis pénteken újabb csontokat találtak Dincă házában. 

comments powered by Disqus
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.