tahófödte csúcs
Szerző: Szántai János
2019. augusztus 1. csütörtök, 13:19
Úgy tűnik, egyesek elvesztették az arányérzék utolsó morzsáit is. Ja, megint Erdély fővárosában történik az eset.

Amint arról beszámoltunk, a múlt heti caracali rémtettek másnapján egy kolozsvári vállalkozás agymenjei úgy gondolták, vicces dolog éppen ezzel a tragédiával tolni egy kis önreklámot. (Nagyon nem vicces, sőt, kifejezetten káros, például a vállalkozás imázsára nézve.) Közben pedig imádkoztunk, hogy mások, ha másból nem is, legalább az elcseszett példából.

Nos, teljesen hiába imádkoztunk. Csütörtök dél körül fedeztünk fel egy újabb, témába illően tahó feliratot egy Kolozsvár központjában található szórakozóhely (People, ha valakit érdekel) homlokzatán.

Az angol nyelvű felirat következő: Fat people are harder to kidnap. Vagyis: A kövér embereket nehezebb elrabolni.

Félreértés ne essék, ezúttal nem a body shaming (testszégyenítés) dimenzióval van a nagy probléma, bár az sem kifejezetten szép dolog. Hanem… az Isten szerelmére, egy ilyen borzalmas tragédiából miért… miért kell hülye reklámpoént csinálni? Nem értjük.

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.