Yard a saját utad!
béel
2019. július 24. szerda, 10:22
A humor nagyágyúinak képzelik magukat a nagyszebeni bűnüldözők.

A jelek szerint stand-upos babérokra törnek a nagyszebeni rendőrök, akik humoros – vagy legalábbis annak szánt – bejegyzésben tudósították a nagyérdeműt egy ittas autóvezető okozta balesetről.

A koccanás kedden történt az egykori szász város egyik kereszteződésében.

Az erről való beszámolót a rendőrök azzal vezették fel, hogy az alkoholszondát minden, 0 fölötti érték „felbosszantja”, de a kilélegzett levegőben literenkénti 2,23-as értéktől már „tombol”.

A baleset szerintük úgy történt, hogy az autós nem tudta eldönteni, melyik irányba induljon, így végül egy parkoló autóba csapódva állt meg.

Aztán amikor kiszállt az autóból, hogy a kiérkező rendőrök belefújassák az alkoholszondába, feltűnt nekik, hogy „több irányba indult el, mint ahány utca a kereszteződésben van”.

Azért megjegyzik: az egyébként valóban igencsak magas, 2,23-as érték nyomán ittas vezetés miatt bűnvádi eljárás indul az autós ellen.

Azért reméljük, a bűnmegelőzési és rendészeti tevékenységben jobbak a szebeni rendőrök, mint humorban.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.