Untold a tuccot
gycsaba
2019. július 10. szerda, 17:55
A Sétatér környékén lakó kolozsváriak megtudhatják, mikor nem fognak aludni.

Augusztus 1–4. között ismét átmegy az Untold nevű úthenger a kolozsvári Sétatéren, s a szervezőknek köszönhetően mától azt is tudjuk, hogy az ország legdrágább, legnépszerűbb és egyben a legjobban utált zenei fesztiválja milyen órarend szerint csattog át az éjszakákon.

Fanyalgás ide vagy oda, az Untold évente több mint 300 ezer fesztiválozót gyűjt össze és ez idén sem lesz másképp, ráadásul fellép a '90-es évek fiúcsapat-generációjának talán az egyetlen vállalható figurája, Robbie Williams is, aki – mint kiderült – augusztus 4-én, vasárnap 21.30-tól fogja vezetni a bulivonatot az Arénában.

Az ántoldozók nagy kedvence, Armin van Buuren – igen, az a holland DJ, aki egyszerűen nem tudja abbahagyni – pénteken éjszaka veszi birtokba a lemezjátszókat, s ahogy őt ismerjük, reggelig nem fogja abbahagyni. A fesztivál helyszínének a környékén élő kolozsváriak számára rossz hír, hogy a színpadok ismét reggelig fognak működni, az Aréna utolsó fellépője például hétfőn hajnalban 4-kor kezd.

A jegyárakról itt érdemes tájékozódni, a füldugókat pedig itt lehet beszerezni.

A szálláshelyek körüli mizériáról legutóbb itt írtunk.   

comments powered by Disqus
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
A kolozsvári kutatóval a magyar rockzene és a kommunista rendszer viszonyáról beszélgettünk. Azt is elárulta, hogy szerinte melyik a rendszerváltás zenekara.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.