Untold a tuccot
gycsaba
2019. július 10. szerda, 17:55
A Sétatér környékén lakó kolozsváriak megtudhatják, mikor nem fognak aludni.

Augusztus 1–4. között ismét átmegy az Untold nevű úthenger a kolozsvári Sétatéren, s a szervezőknek köszönhetően mától azt is tudjuk, hogy az ország legdrágább, legnépszerűbb és egyben a legjobban utált zenei fesztiválja milyen órarend szerint csattog át az éjszakákon.

Fanyalgás ide vagy oda, az Untold évente több mint 300 ezer fesztiválozót gyűjt össze és ez idén sem lesz másképp, ráadásul fellép a '90-es évek fiúcsapat-generációjának talán az egyetlen vállalható figurája, Robbie Williams is, aki – mint kiderült – augusztus 4-én, vasárnap 21.30-tól fogja vezetni a bulivonatot az Arénában.

Az ántoldozók nagy kedvence, Armin van Buuren – igen, az a holland DJ, aki egyszerűen nem tudja abbahagyni – pénteken éjszaka veszi birtokba a lemezjátszókat, s ahogy őt ismerjük, reggelig nem fogja abbahagyni. A fesztivál helyszínének a környékén élő kolozsváriak számára rossz hír, hogy a színpadok ismét reggelig fognak működni, az Aréna utolsó fellépője például hétfőn hajnalban 4-kor kezd.

A jegyárakról itt érdemes tájékozódni, a füldugókat pedig itt lehet beszerezni.

A szálláshelyek körüli mizériáról legutóbb itt írtunk.   

comments powered by Disqus
A kincses város egyelőre utolérhetetlen Romániában a tömegközlekedés fejlesztésében.
Közbeszerzés: közbe’ szereznek.
Nemes célokkal alakult meg Kolozsváron az Erdélyi Hagyományok Háza Alapítvány.
Románia jövőképe új hegyláncok megjelenésén és megismétlődő egyéni baleseteken alapszik. Ettől eltekintve, ugyanaz a dagonya. Traian Ungureanu írása.
Eltévesztették a címet, de ha már betértek, keménykedni kezdtek. Emberükre leltek.
Ahelyett hogy elmennének egy lakatlan szigetre, pár könyvvel. Például.
Vajon tényleg egyesülhet a két párt?
Ezzel az aljas húzással állt elő Răzvan Cuc a bizalmatlansági indítvány napján – állítja a Tarom kirúgott igazgatója.
Pár mondat egy körülrajongott film kapcsán, amely nagyon nem az elnyomó rendszer ellen lázadó kisember-hősről szól. Csakhogy a csodavárókat a valóság egyáltalán nem érdekli.
Ismét bejelentkezett egy cég, mely megmentené Kolozsvárt a pokoli forgalomtól – ezúttal a magánszemélyek autói révén.
A törvény kezdeményezője megsértődött, de az RMDSZ sem örül, hiszen a tervezet alááshatja a román-magyar viszonyt.
Nem egy regényből idézünk. Nem is két dühös polgár vitázott imígyen. Egy képviselő meg egy művelődési miniszter szópárbaja ez. A tévében.
Amikor a székelyföldi román is elismeri, hogy a román kormány magasról tesz a Székelyföldre, ha pénzt kell osztani, a magyar kormány viszont odafigyel.