Képünk illusztráció.
Ámokfutás
papmeli
2019. július 8. hétfő, 18:44
Egyikük kórházba került.

Nem mindennapi jelenetnek lehettek tanúi hétfőn a bukarestiek: egy férfi több járókelőt is megtámadt a nyílt utcán, miután veszített a játékgépen és dührohamot kapott. A támadót végül a helyi rendőrök szerelték le, ehhez könnygáz stayt kellett használniuk.

A 40 éves férfinek nem volt szerencsés napja: miután veszített, előbb a játékgépet verte szét, majd kirohant az utcára és több járókelőre is rátámadt. Elsőként egy 51 éves nőnek esett neki, többször megütötte, míg az asszony összeesett a járdán. Amikor a járókelők a segítségére siettek, az idegbajos férfi nekik esett.

Az ámokfutót a helyi rendőröknek sikerült elkapniuk a szemtanúk leírása alapján. Igaz, nekik is meggyűlt a bajuk vele, nem volt hajlandó megállni és igazolni sem akarta magát. Sőt, az egyik rendőrre is rátámadt, a hatóságiak végül könnygáz spay bevetésével ártalmatlanították.

A bántalmazott nőt kórházba kellett szállítani.

comments powered by Disqus
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.
Simán kikapott Horvátországtól, de a Szlovákia–Wales döntetlennek köszönhetően megőrizte továbbjutási esélyeit az Eb-selejtezőkben.
Teodorovici talán mindenkit emlékeztetni akart, kikkel is volt dolgunk az elmúlt időszakban.
A kormánybuktatás után Romániának sürgősen kellene egy megfelelő biztosjelöltet találni az Európai Bizottságba. Máris felmerült pár név.
Oké, hogy megbukott a PSD-kormány, oké, hogy kitört a demokrácia, a jólét meg minden, de hahó, a magyarok közben megint Erdély elsinkófálásán mesterkednek.