Fotó: Facebook|Oana Șlemco
Véd és eltakar
papmeli
2019. június 26. szerda, 08:56
Nem vicc, Suceava megyében megtörtént.

Hiába a meleg és a beharangozott kánikula, Romániában dúl a munkakedv. Mi sem bizonyítja jobban, mint az a Suceava megyei eset, amikor aszfaltozás közben nagy szorgalmukban egy fekvőrendőrt is leöntöttek aszfaltréteggel a munkások.

Az eset Fălticeniben történt, a Spătăreşti felé vezető úton. A hiánypótló munkálat kormánypénzből valósult meg a helyi fejlesztési program keretében. Nem tudjuk, hogy a bukaresti hatóságok mennyire értékelik majd a moldvai munkamódszert.

Melyen jókat szórakozott a Facebook népe, így Cătălin Coman polgármester elsőre vehemensen tagadta, hogy a leszerződött cég munkásai ennyire gyengénlátók lettek volna. Pedig a fotókon jól látszik, hogy a fekvőrendőr alja beolvadt az aszfaltba. Most kénytelen kivizsgálni az esetet.

A kormánypénzből fizetett csekély kis munkálat 3 millió lejbe került, a helyiek szerint a szakaszon két hónapja dolgoznak. Nem is csoda: jó munkához idő kell!
 

comments powered by Disqus
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.
Ahogy az várható volt, a kormánybuktatás után akkora a fejetlenség a PSD háza táján, hogy egészen biztosan nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb.
Az államfő egyeztetett a pártokkal, de a jövő hét elejére halasztotta a nagy bejelentést, amely senkit nem fog meglepni.
Ha ma konvencionális háborúra kerülne sor, Romániának – újra – 30 évnél régebbi, egyes területeken pedig 40 évnél is régebbi technikára kellene támaszkodnia.
Japánsztrájkot hirdettek, tüntetni készülnek és fogytán a türelmük.