Tragédia
béel
2019. június 16. vasárnap, 13:17
Brutális baleset.

Rosszabbul nem is végződhetett volna annak a szolgálaton kívüli rendőrnek a manővere, aki vasárnap a Galac megyei Drăgăneşti településen okozott halálos balesetet.

A 35 éves férfi autója elé kiugrott egy kutya, ő pedig úgy akarta elkerülni, hogy elüsse az állatot, hogy félrekapta a kormányt, és áttért a szembe jövő sávba.

Csakhogy ott éppen érkezett egy szabályosan közlekedő autó, amellyel a rendőr frontálisan ütközött.

A balesetben a szabályosan közlekedő autó 50 éves sofőrje és 70 éves utasa életét vesztette.

A rendőrség megállapította, hogy balesetet okozó kollégájuk nem fogyasztott alkoholt. Ettől függetlenül gondatlanságból elkövetett emberölés miatt eljárás indult ellene.

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.