Tragédia
béel
2019. május 26. vasárnap, 13:35
Egy lakó életét nem lehetett megmenteni.

Borzasztó vasárnapra ébredtek egy resicabányai panelház lakói: tűz ütött ki az egyik lakásban, amelyben az egyik lakó életét vesztette.

A tűzoltók szerint a kora reggel kitört tűzvészben az egyik lakás konyhája és egyik szobája égett nagy lángokkal. A másik szobában tartózkodó tulajdonos szénmonoxid-mérgezésben elhunyt. A tüzet a lakásban tárolt rengeteg szemét is táplálta.

A házból 24 lakót kellett kimenteni, egy részüket az egyik tűzoltóautó létrájával, mivel a lépcsőházban nem lehetett látni a sűrű füst miatt. 

Három lakó megsérült, őket kórházba szállították.

A szomszédok elmondták, a kiégett lakás tulajdonosa alkoholproblémákkal küszködött. 

Sőt az is kiderült, hogy két napon belül másodszor kellett a tűzoltókat ugyanahhoz a lakáshoz riasztani: szombaton reggel egy, a gáztűzhely fölött hagyott törölköző gyulladt ki. A lángok akkor is szétterjedtek, de akkor még sikerült időben megfékezni a tüzet.

Vasárnap azonban már nem volt ilyen szerencsés a tulajdonos. 

comments powered by Disqus
Úgy tűnt, vége a párton belüli zendülésnek, de talán mégsem sikerült teljesen rendet teremteni. Egy náci karlendítős fotóval járatják le Csomortányi Istvánt.
Ismét tartott egy küldöttgyűlést a néppárt.
Az európai ember kicsikét konzervatív, ha szokatlanabb élelmiszerek fogyasztásáról van szó. Mint például a felebarátai húsa. Na vajon miért?
A címben (nem is) jól elrejtett arrogancián túl, persze, lehet Románia a magyarok országa is, ha nem autonómiáznak, hanem ügyesen beállnak a közös szászló alá.
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.