Alles klar?
gycsaba
2019. május 22. szerda, 18:32
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.

Az államfő szerdai sajtótájékoztatóján kerek-perec kijelentette: amennyiben a választások után a Szociáldemokrata Párt (PSD) megvonja a bizalmat Viorica Dăncilă kormányfőtől, ő bizony nem fog egy újabb jelöltet megbízni a kormányalakítással.

Klaus Iohannis szerint hatalmas a káosz a PSD-ben, de közben minden erejével arra törekszik, hogy lebeszélje a választókat a vasárnapi referendumon való részvételről. Az államfő azt sem tartja kizártnak egyébként, hogy május 26. után létrejöhet egy újabb parlamenti többség, amennyiben beigazolódnak a közvélemény-kutatások eredményei, és az ellenzék legyőzi a legnagyobb kormánypártot.

Arra a kérdésre, hogy mit szólna ahhoz, ha a jogerős ítéletére váró Liviu Dragneával kellene megméretkeznie az államfőválasztáson, Iohannis azt válaszolta: „Épp az hiányzik nekünk, hogy egy elítélt bűnöző induljon a megmérettetésen!”

Izgalmas hétfő elé nézünk, az sicher.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31270
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.