Máris rohad a három szobás lakás árából épített közvécé Kalotaszeg fővárosában

Valami nem stimmel ebben az országban, ha 120 ezer euróból sem sikerült egy beázásmentes nyilvános vécét építeni.
Hirdetés

Alig telt el két hét azóta, hogy a bánffyhunyadiak használatba vehették a 120 ezer euróból épített közvécéjüket, jött egyetlen kiadós zuhé és azonnal kiderült, milyen galád munkát végeztek a kivitelezők.

A kolozsvári PSD elnöke, Horia Nasra persze azonnal kihasználta az alkalmat egy kárörvendő bejegyzésre. Az általa közzé tett fotók alapján valóban ázik a luxusbudi mennyezete, a szellőztetőn keresztül nagy cseppekben hull a padlóra az esővíz, így aki szükségét akarja végezni valamelyik fülkében, annak méretes tócsákat kell kerülgetnie.

Mircea Moroşan polgármester két héttel ezelőtt még azzal büszkélkedett, hogy ilyen, 153 négyzetméteres luxusvécé még Kolozsváron sincs, bár már akkor is sokan túlzónak találták a beruházás árát, főleg, hogy semmi extra nem indokolta az óriási összeget. A vécétartályok műanyagból vannak, a vízöblítés nem automatikus, és nincsenek automata kézszárítók sem.

Most már világos, hogy jobban járt volna, ha ezt a közpénzt az alapvető infrastrukturális hiányosságok pótlására költi, és nem húzza le a vécén.

Hirdetés