nem kismiska
gycsaba
2019. május 15. szerda, 15:51
A fesztiválszezon előtt, tehát a legjobbkor érkezett a ska-reggae-punk vonalon utazó zenekar kiváló visszatérő kislemeze. Itt meghallgathatja!

Lássuk be, az erdélyi zenei színtér felől rég kaptunk jobb hír annál, hogy ismét összeáll muzsikálni a tíz évvel ezelőtt alakult, de néhány évig szünetelő Rehab Nation. A kolozsvári bázisú – ska, punk és reggae elemekkel dolgozó – zenekar megújult erővel és felállással készül a fesztiválszezonra, a napokban megjelent, Not Done Yet című ötszámos kislemezükkel pedig  emlékeztetni kívánnak arra, hogy nem szabad őket leírni, sőt: a maguk műfajában továbbra is a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják.

A Funkorporation és a Kiméra éléről ismert Horváth Hanna mellett már egy frontember is mikrofont ragad az új dalokban, az energikus ritmusszekció és a gitár mellett pedig négy fúvós dúsítja a hangzást. Az új anyagot még izgalmasabbá teszi, hogy a dalszövegek angolul, magyarul és románul közvetítik az Rehab Nation üzeneteit, az önkeresés, a szabadság, a kitartás és a kötetlen véleménynyilvánítás fontosságát. Rég hallottunk izgalmasabb anyagot Erdélyből, szóval várjuk a koncerteket.

A kislemezt itt lehet meghallgatni: 

comments powered by Disqus
A 45 éves aradi hegymászó három napja tűnt el.
Nincs más dolgunk, mint bekészíteni a popcornt.
Közeledik az államfőválasztás és van egy sor hasonlóság korábbi helyzetekkel. De újdonság is akad, persze.
A bíróság visszaeső bűnözőként kezelte a 64 éves férfit.
A Kreml érdeke, hogy a caracali tragédiát összekapcsolják a deveselui rakétabázissal és az Egyesült Államokkal.
Elveszítheti szülei házát a faipari óriással pereskedő Neuer Weg Egyesület alelnöke.
A Tomcsa Sándor Színház tagja csütörtök délután, 42 évesen hunyt el súlyos betegsége következtében.
Akkor mégis mi a fenének nem vehetik birtokukba a sofőrök? Nem hisszük, hogy van rá észszerű magyarázat...
A román gazdaság azért működőképes, mert a jól végzett munka évszázadok óta beépült a Bánság és Erdély létezési modelljébe és természetébe, propaganda és fellengzős dicsekvés nélkül.
A munkaképes lakosság csaknem negyede hiányzik az országból.
Újabb vitaindító elképzelés született, melyet a diákok máris elleneznek.
A Román Nemzeti Bank (BNR) szerint az ország küladóssága 2019. július 1-jén 103,671 milliárd euró volt. Románia összes termőföldje alig 75 milliárd eurót ér.