KAFKAI
gycsaba
2019. május 15. szerda, 17:51
Másodszor is halasztott a bukaresti legfelsőbb bíróság.

Május 22-re, azaz jövő szerdára halasztotta a legfelsőbb bíróság a jogerős ítélet kimondását az alapfokon két év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt Horváth Anna perében – tájékoztatott a Krónika.

A volt kolozsvári alpolgármester pere április elején ért véget, április 17-én azonban május 15-re halasztották az ítélethirdetést, de szerdán újabb dátumot jelöltek meg. Horváth Annát befolyással üzérkedésért és pénzmosásért ítélte el alapfokon a Kolozs megyei táblabíróság 2018 márciusában.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31180
Legalább húsz férfiból álló banda esett neki az állatnak.
Hiába kérik, ha nem fektetnek bele.
Egy egyszerű asszony észbontó politikai karrierjének pillanatfelvétele.
A mioritikus ellenzék szavazni hívta a polgárokat, hogy a PSD-s Sátán távozzon a kormányzatból. És az emberek elmentek. Most pedig mímelnie kell, hogy megpróbálja megbuktatni a kormányt.
Moldovában rendeződni látszik a helyzet, a háttérből irányító és kavaró oligarcha elmenekült, de nem biztos, hogy megússza.
Első alkalommal szervezték meg a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és más queer identitásúak (LGBTQ) felvonulását Kolozsvár főterén.
Nehogy a szomszéd megyei tanács alelnöke egyedül maradjon a bírsággal.
Klaus Iohannis Meleşcanu széke alá bújt, amikor a Pruton túli testvéreknek kellett volna segíteni.
Eddig olyan egyesületet elnökölt, amelybe Tulcea megyei önkormányzatok havonta 500 eurót fizettek be.
Maga Dan Barna nevezte így más pártok kísérleteit, hogy rátapadjanak az USR-Plus szövetségre.
Konzervativizmusról, liberalizmusról, populizmusról, az európai parlamenti választásokról és az Orbán-kormány működése által kiváltott kritikákról is beszélgettünk a Magyar politikai enciklopédia erdélyi szócikkszerzőjével.
Új felvételek kerültek nyilvánosságra a tragédiáról, amelyek újra beindították a szenzációhajhászást és az összeesküvés-elméletek gyártását.
Csíkszereda főterén fogják a Hargita megyei prefektus távozását is követelni.