KAFKAI
gycsaba
2019. május 15. szerda, 17:51
Másodszor is halasztott a bukaresti legfelsőbb bíróság.

Május 22-re, azaz jövő szerdára halasztotta a legfelsőbb bíróság a jogerős ítélet kimondását az alapfokon két év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt Horváth Anna perében – tájékoztatott a Krónika.

A volt kolozsvári alpolgármester pere április elején ért véget, április 17-én azonban május 15-re halasztották az ítélethirdetést, de szerdán újabb dátumot jelöltek meg. Horváth Annát befolyással üzérkedésért és pénzmosásért ítélte el alapfokon a Kolozs megyei táblabíróság 2018 márciusában.  

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31180
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.